OVO JE POSLEDNJA PESMA O TEBI: Bori Čorbi se u SPOTU pojavila srpska ZAVODNICA, nema ko nije GUBIO GLAVU za njom! (FOTO)

Autor:

Zabava

04.09.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na njen izgled niko nije bio ravnodušan!

OVO JE POSLEDNJA PESMA O TEBI: Bori Čorbi se u SPOTU pojavila srpska ZAVODNICA, nema ko nije GUBIO GLAVU za njom! (FOTO)

Foto: Printscreen/Youtube/Riblja Čorba Official channel

Legendarni frontmen grupe "Riblja čorba", Borisav Bora Đorđević, preminuo je u 72. godini u bolnici u Ljubljani, gde je bio hospitalizovan zbog teške upale pluća. Njegova smrt je potresla mnoge ljubitelje muzike širom regiona, a njegovo nasleđe će zauvek živeti kroz njegove nezaboravne pesme.

Jedna od njih sigurno je i "Poslednja pesma o tebi", koju je posvetio Biljani Nevajdi Šević, nekadašnjoj beogradskoj manekenki iz sedamdesetih godina. Međutim, ona mu se nije našla u spotu, već poznata novinarka i spisateljica Mirjana Bobić Mojsilović, za kojom su tada takođe mnogi uzidasali i "gubili glavu".

Inače, ovo nije jedini put da se Bobić Mojsilović pojavila u spotu proslavljene rok grupe. Ona je, naime, svojevremeno glumila i u ekranizaciji pesme "Ljubav ovde više ne stanuje". 

Podsećanja radi, vest o smrti Borisava Bore Đorđevića, frontmena rok sastava "Riblja čorba", šokirala je javnost širom regiona. Legendarni muzičar preminuo je u 72. godini u KBC Ljubljana, gde je bio hospitalizovan zbog dugotrajne borbe sa hroničnom opstruktivnom bolešću pluća.

Menadžer grupe saopštio je da obdukcija neće biti rađena i da će Bora, u skladu sa svojom željom, u subotu biti sahranjen u rodnom Čačku na Gradskom groblju. Komemoracija proslavljenom rokeru biće održana dan ranije, u petak, kada će biti i proglašen Dan žalosti u ovom gradu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading