SENIDA MESECIMA BILA ZAKLJUČANA U STANU: Komšije otkrile DRAMATIČNU ISTINU - od njene životne priče se LEDI KRV U ŽILAMA!

Autor:

Zabava

02.09.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznatu pevačicu obeležila tragedija od koje se nikad nije oporavila.

SENIDA MESECIMA BILA ZAKLJUČANA U STANU: Komšije otkrile DRAMATIČNU ISTINU - od njene životne priče se LEDI KRV U ŽILAMA!

Foto: ATA Images/F. S.

Regionalna muzička zvezda Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je oduševila Beograđane, a posle spektakla koji je priredila na Tašmajdanu, popularna pevačica je priznala da su joj te večeri najviše nedostajali članovi njene familije.

Nedostaje mi familija koja već neko vreme nije tu. Ali tu su, bili su prisutni svakako - istakla je ona tad pokazujući u nebo.

Mnogi nisu ni znali da je Senida ostala bez oba roditelja, te da tragediju koju je preživela prevazilazi tako što sve emocije koje oseća prema bližnjima kojih više nema unosi u muziku i svoje stvaralaštvo.

Republika

Foto: ATA Images/F. S.

Senida nedavno u Beogradu napravila spektakl

Ona je postala jedna od omiljenih pevačica na prostorima bivše Jugoslavije, a njene komšije su za medije otkrile kakva je ona kao devojka iz njihovog kraja.

- Njoj je otac poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći kad je bila mala. Majka joj je tad bila teško povređena, a sestra je ostala u komi. Ona je, sva sreća, tad prošla bez povreda. Njoj je ta tragedija obeležila život. Mislim da se nikad od nje nije oporavila u potpunosti. Pre desetak godina, mislim da je ona tad imala 27, ostala je i bez majke, koja joj je bila najveći životni oslonac i podrška. To je baš teško podnela. Bila se zaključala u stanu i mesecima nije izlazila iz kuće. Jako su bile vezane, a Senida danas toliko liči na pokojnu majku da je to neverovatno. Kao da su bliznakinje. Kad nju vidim, kao da joj vidim majku - ispričala je Senidina starija komšinica za Kurir, dok je mladić koji je takođe zna iz viđenja imao samo reči hvale za pevačicu:

- Senida je super devojka. Jako mi je drago i svi smo ponosni što je uspela i što je popularna ne samo kod nas već i u regionu. Zaslužila je. Skroz je prirodna i, iako na televiziji deluje hladno, u privatnom životu je potpuno drugačija priča. Stalno ide u centar i šeta, uvek nosi neku široku odeću. Uvek popriča sa svima koji joj priđu, pozdravi se i slika. Viđam joj ponekad i dečka. Deluju baš zaljubljeno, ovde se i ne kriju. Drže se za ruke, ljube se, kao i sav normalan svet. Ona često putuje u Crnu Goru kod njega. Kod nje je stalno i sestra, nerazdvojne su i ona je najzaslužnija što ljudi sad znaju ko je Senida.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading