EKSKLUZIVNO OTKRILA DA LI STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT nakon planiranog napada! Senidah pred veliki solistički koncert POSLALA JASNU PORUKU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

30.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Početkom leta, mediji su brujali o tome da je Inasov otac, sa kojim je i pevačica imala prilike da sarađuje, želeo da joj naudi. Naša ekipa, koja je došla na pres konferenciju povodom predstojećeg koncerta, ugledala je nekoliko policijskih patrola na licu mesta, stoga smo želeli da čujemo od same pevačice da li su navodi koji su procurili u medije istiniti.

EKSKLUZIVNO OTKRILA DA LI STRAHUJE ZA SVOJ ŽIVOT nakon planiranog napada! Senidah pred veliki solistički koncert POSLALA JASNU PORUKU! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Senidah, čije je pravo ime Senida Hajdarpašić, danas će ostvariti jedan od svojih najvećih snova - njen prvi solistički koncert zakazan je za 30. avgust, uz podršku organizacije Skymusic. Ova talentovana umetnica je postala poznata po svom upečatljivom scenskom nastupu, emotivnom glasu i jedinstvenom stilu. Njena karijera je doživela veliki uspon 2019. godine sa hitom "Slađana", koji je lansirao njen prepoznatljiv miks R&B-a, trepa i modernog zvuka među najuspešnije izvođače u regionu.

Senidah je stekla reputaciju kao inovativna umetnica sa energičnim nastupima, što je dodatno učvrstilo njen status u muzičkoj industriji. Od izlaska njenog prvog singla, koji je postao globalno popularan u 72 zemlje preko Spotify-a, Senidah je izgradila impresivnu karijeru, objavivši dva albuma i više od 20 singlova. Njene pesme kao što su "Mišići", "Replay" i "Behute" su postale hitovi među mlađim generacijama, a pevačica je sarađivala sa brojnim poznatim izvođačima iz zemlje i bivše Jugoslavije.

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senida

Dok fanovi sa nestrpljenjem očekuju njen veliki koncert, mi smo iskoristili priliku da porazgovaramo sa pevačicom o temi o kojoj se dosta pisalo, ali pevačica nikada nije javno govorila o tome.

Naime, Admir Arnautović Šmrk, otac repera Inasa i menadžer Jale i Bube, kao i još nekoliko pevača iz grupe kojoj je pripadala Senidah,  uhapšen je u septembru prošle godine u sklopu akcije "Bumerang" koja se odnosila na organizovani kriminal, pranje novca i druga krivična dela, a potom su otkriveni novi strašni detalji u vezi njegove kriminalne grupe, a vezani su za popularnu pevačicu Senidu Hajdarpašić.

Prema saznanjima bosanskih medija, Šmrk i članovi njegove bande planirali su da fizički napadnu pevačicu, uključujući moguće povrede kao što su prebijanje, ranjavanje ili čak bacanje kiseline u lice. Ovi planovi su razotkriveni putem "Sky" aplikacije, a čeka se podizanje optužnice. Prema izveštaju Tužilaštva BiH, MUP KS je sproveo akciju i otkrio šokantne detalje.

Republika

Foto: Republika

Patrola pred hotelom

Šmrk je kasnije pušten, što je dovelo do zabrinutosti među fanovima i posmatračima. Pitanje koje se prirodno postavlja pred veliki koncert je da li Senidah strahuje za svoj život, s obzirom da smo više vozila policije ugledali ispred hotela u kome je odsela.

- Ja zaista nemam pojma o čemu se pisalo. Ja živim svoj život onako kako znam, punim plućima i volim život - rekla nam je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading