"FALILI SU MI..." Senidah na IVICI SUZA progovorila o izubljenoj PORODICI, nakon koncerta na Tašu pogledala u NEBO! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica s kneglom u grlu priznala ko joj je najviše nedostajao da je bodri iz publike!

Regionalna muzička zvezda Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, sinoć je održala koncert na Tašmajdanu u Beogradu koji će publika dugo pamtiti. Nakon nastupa koji je propraćen ovacijama, Senida je sumirala utiske i priznala da je bila preplavljena emocijama, ali da je u jedno momentu uspela da se opusti i uživa u svakom sledećem trenutku.

Prvo su izašle suzice. Mislila sam da će biti tako svaku pesmu, ali nije. Malo sam se drmnula i rekla sam sebi: "Ajde, zabavljaj se". I zabavila sam se! Bilo mi je jako lepo. Toliko ljudi dođe samo zbog tebe, čuješ da pevaju svi u jedan glas, pogledam u nebo i pitam se: "Da li je ovo moguće"... Zahvalna sam svakom od njih. Ispalo je bolje nego što sam zamišljala - rekla je ona za Republiku i otkrila da li se plašila kako će publika reagovati na pesme koje je izvela u potpuno novim aranžmanima: 

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Senidah održala koncert na prepunom Tašmajdanu

- Gledala sam da se meni sviđa, da bude malo dramatično, a znam da Balkanci vole dramu. Tako da, mislim da nisam pogrešila.

Kako kaže, dane provedene u Beogradu je provela radno, te da je isključivo posvećena svojoj karijeri i da trenutno nema planove za odmor jer sledi tunerja po Srbiji.

Sve ove dane sam provela radno, mislila sam da ću moći da odmorim bar jedan dan, ali sam mislila sam da ako se opustim bar jedan dan da ću da se razbolim. Zato sam radila, stalno sam pričala, glas nisam odmarala, jedino danas nešto malo. Spremna sam da idem dalje, da možda krenemo dalje, prvo mini turnejicu ovde u Srbiji, pa dalje - ističe popularna pevačica, te dodaje da nikada nije planirala da promeni muzički pravac:

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Senidah probudila sve emocije na koncertu na Tašmajdanu

Nikada nisam pravila kompromise, mojoj publici ne možeš da serviraš nešto bezveze, njih udari emocija. Mi se fantastično razumemo. Uvek može bolje i zbog toga ću gledati da sledeći bude još bolje.

Ipak, Senida je najemotivnija reagovala kada smo je pitali ko joj je tokom prvog solističkog koncerta najviše falio, s obzirom na to da je bio i više nego emotivan.

- Nedostaje mi familija koja već neko vreme nije tu. Ali tu su, bili su prisutni svakako - zaključila je Senida za Republiku s knedlom u grlu, pokazujući na nebo.

Republika

Foto: ST/Nemanja Pančić

Senidi je na koncertu nedostajala familija koja više nije sa njom

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading