NAŠA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O BORI ČORBI! Saopštena POSLEDNJA ŽELJA pred odlazak: Htela sam da mu se JAVIM... (FOTO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Muzička zvezda priznala kakav je odnos imala sa rokerom!

NAŠA PEVAČICA OTKRILA ISTINU O BORI ČORBI! Saopštena POSLEDNJA ŽELJA pred odlazak: Htela sam da mu se JAVIM... (FOTO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Regionalna muzička zvezda Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah, nedavno je izrazila podršku legendarnom frontmenu grupe "Riblja čorba", Bori Đorđeviću, koji se trenutno bori za život u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani.

Naime, popularna Senida, koja će uskoro održati prvi solistički koncert na Tašmajdanu, istakla je da je Bora jako prijatan čovek, te da je imala priliku da ga upozna dok su bili u istom avionu kada su iz inostranstva dolazili za Beograd. Kako kaže, nada se da će proslavljeni roker iz teške bitke za život izaći kao pobednik i nastaviti da stvara umetnička dela.

- Upoznala sam ga, bio je na putu ka Beogradu u avionu. Jako prijatan čovek. Razmišljala sam da mu se javim za neki tekst, on piše fenomenalno - navela je Senida, prenosi Kurir, a zatim poručila:

Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Senidah pružila podršku Bori Čorbi

- Nadamo se svi da će iz ove bitke izaći kao pobednik!

Podsećanja radi, Bora Đorđević, frontmen kultne grupe "Riblja čorba", trenutno se zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća nalazi u sobi intenzivne nege Kliničko-bolničkog centra u Ljubljani, gde se lekari bore za njegov život. O njegovom stanju dosad se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer nema šta više da doda.

Međutim, ćutnju je prekinula Daša, sestra rokerove supruge Dubravke Milaković, koja je ispričala kako se ona nosi s teškom situacijom.

Republika

Foto: Printscreen/Nikad nije kasno

Dubravka Milaković, supruga Bore Čorbe

Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Mnogo joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika vidno zabrinuta, prenosi Kurir, pa dodaje:

Republika

Foto: ATAImages

Bora Čorba ima problem sa plućima

Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti... To je takva bolest, svako zapaljenje pluća može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, mnogo je kašljao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading