BIVŠI MUŽ GOGE SEKULIĆ PRVIM LETOM KRENUO ZA BEOGRAD: Čim je čuo za incident, zapucao iz Švajcarske da bude uz nju i dete!

Autor:

Zabava

02.09.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stanje pevačice i dalje prate lekari u Urgentnom.

BIVŠI MUŽ GOGE SEKULIĆ PRVIM LETOM KRENUO ZA BEOGRAD: Čim je čuo za incident, zapucao iz Švajcarske da bude uz nju i dete!

Foto: Instagram.com

Nakon što je pevačica Goga Sekulić doživela saobraćajnu nezgodu kada je na nju automobilom "Volkswagen Caddy" naleteo M. D. (41), njen bivši suprug Uroš Domanović, koji živi u Švajcarskoj, odlučio je da odmah doputuje u Beograd kako bi bio uz nju i njihovog sina, te im pružio podršku u ovom teškom trenutku.

Naime, incident se dogodio na pešačkom prelazu u blizini Goginog stana. Nakon nezgode, pevačica je prevezena u Urgentni centar gde je podvrgnuta detaljnim analizama. 

Republika

Foto: Instagram.com

Uroš Domanović i Goga Sekulić su i posle razvoda ostali u dobrim odnosima

Čim je saznao za nezgodu otac njenog deteta je momentalno odreagovao i zaputio se u Srbiju. Ova brza reakcija pokazuje duboku povezanost i odnos između Goge i njenog bivšeg supruga.


Podsetimo, nakon udesa, i Skulićkin menadžer Nenad Šipka se oglasio povodom nezgode, te izjavio da nije bio upoznat sa situacijom sve dok nije pročitao u medijima.

- Sad sam saznao šta se desilo. Spavao sam, noćas sam bio sa Gogom, nastupala je, pa smo se kasno vratili s puta, verujte, pokušavam da je dobijem i saznam više informacija - rekao je on za Kurir.

Nakon saznanja, odmah se i on zaputio ka Urgentnom centru kako bi pevačici pružio podršku. Prema rečima Goginog manadžera Nenada, pevačica nema krvarenje, pri svesti je i zadržana je na ispitivanju u Urgentnom centru.

Njeni najbliži prate situaciju i čekaju vesti o njenom zdravstvenom stanju.

Kako situacija bude napredovala, očekuje se dalje izveštavanje o Goginom zdravstvenom stanju i reakcijama njenih najbližih.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading