STIGLE NOVE INFORMACIJE IZ URGENTNOG CENTRA O STANJU GOGE SEKULIĆ! Lekari saopštili porodici da pevačica mora da ostane u bolnici!

Autor:

Zabava

02.09.2024

12:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Goga Sekulić zadržana u bolnici nakon što ju je udario automobil!

STIGLE NOVE INFORMACIJE IZ URGENTNOG CENTRA O STANJU GOGE SEKULIĆ! Lekari saopštili porodici da pevačica mora da ostane u bolnici!

Foto: eStock Ministarstvo zdravlja

Jutros, 2. septembra, dogodila se nezgoda na pešačkom prelazu na Zvezdari, kada je automobil marke "folksvagen kedi" naleteo na poznatu pevačicu Gogu Sekulić. Hitna pomoć je odmah reagovala i pevačica je prevezena u Urgentni centar radi daljih ispitivanja i pregleda.

Jedna radnica iz obližnje prodavnice svedočila je o događaju, ističući da je sve bilo mirno sve dok nije čula udarac. Kako je ispričala, odmah je primetila oborenu ženu na pešačkom prelazu i čula je kako jauče. Nakon dolaska Hitne pomoći, Goga je prevezena u bolnicu, a radnica je izrazila svoj šok i zabrinutost zbog ovog događaja.

Republika

Foto: ATAImages

Goga Sekulić

 

Izvor blizak pevačici otkrio je da se Goga trenutno nalazi na regularnim pregledima i da se oseća dobro. Lekari planiraju da joj urade CT glave i kičme kako bi bili sigurni da nema ozbiljnijih povreda. Gogu su, ipak, navodno odlučili da zadrže zbog daljih ispitivanja i detaljnijih pregleda, prenosi Kurir.

Podsećanja radi, pevačica Goga Sekulić je nedavno javno objavila vest o razvodu od Uroša Domanovića, sa kojim ima sina. U izjavi koju je dala, istakla je da je razvod odluka koja je najbolja za njihovog sina, te da će oboje uvek donositi odluke koje su u njegovom najboljem interesu. Ova vest je izazvala pažnju javnosti, ali Goga je naglasila da nema mesta nikakvim skandalima i senzacijama u vezi sa njihovim razvodom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading