BRENINA SNAJKA SE SKINULA NA JAHTI USRED AFERE: Pokazala OBLINE u nekoliko vrelih izdanja, PEVAČICA ODMAH REAGOVALA (GALERIJA)

Autor:

Zabava

20.08.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Devojka Viktora Živojinovića provodi vreme na moru s njim i njegovom porodicom.

BRENINA SNAJKA SE SKINULA NA JAHTI USRED AFERE: Pokazala OBLINE u nekoliko vrelih izdanja, PEVAČICA ODMAH REAGOVALA (GALERIJA)

Foto: printskrin instagram

Sin folk pevačice Lepe Brene, koja se sa suprugom Bobom Živojinović našla u središtu skandala jer je, prema tvrdnjama oštećenih, Boba dvaput prodao istu jahtu, Viktor Živojinović uživa u vezi sa mladom voditeljkom Sofijom Spasojević, s kojom je trenutno na moru.

Čini se da je njihova romansa na čvrstim nogama s obzirom na to da je Brenin naslednik devojku već predstavio porodici, a čak su svi zajedno otišli i na krstarenje jahtom.

Republika

Foto: Instagram.com

Viktor Živojinović devojku upoznao s celom familijom

Prvo su isplivale fotografije kako Brena sa budućom snajkom crta i uživa u letnjem danu, dok su njihovi osmesi najbolje odavali koliko su obe raspoložene i kako se zajedno provode.

Atraktivna Sofija je zatim na Instagramu podelila i nekoliko svojih vrelih izdanja u bikiniju s leopard printom i pokazala sve atribute.

Pored toga što su se njenim oblinama divili pratioci koji su joj ostavljali komentare, na provokativnu fotografiju je reagovala i Lepa Brena, kojia je označila da joj se dopada.

- "Lutka sa naslovne",  "Najlepša mačka", "Prelepa", "Vau" - nizali su se komentari ispod Sofijine objave.

Podsetimo, ovo leto, između ostalog, obeležio je i skandal porodice Živojinović, nakon što je glava porodice Boba Živojinović svoje plovilo pershing 54, proizvedeno 1999, prodao dva puta. Prema dokumentima, on je zaključio ugovor o kupoprodaji s dve stranke, prvi put u martu ove godine, a drugi tri meseca kasnije, zbog čega je došlo do drame.

Republika

Foto: Ata images, ST/Dragan Kadić

Boba Živojinović zbog preprodaje jahte pod istragom,  mora i na saslušanje

Kako je Republika nedavno ekskluzivno saznala, UKP i Treće tužilaštvo uveliko istražuju malverzacije s preprodajom jahte Bobe Živojinovića, a uskoro bi trebalo i da dođu na saslušanje Slobodan, ali i izvesni N. R.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading