"NE ZNAM KAKAV PROBLEM BIH NAPRAVILA..." Senida progovorila o iskustvu ulaska u Srbiju, a evo ŠTA JOŠ OD BEOGRADA ZAHTEVA! (VIDEO)

Autor: Maja Đorđević

Zabava

29.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U jeku pregovora o ukidanju liste nepoželjnih izvođača, pitali smo Senidu da li je imala nekih problema na granici, a pitali smo je i kako izgleda njena rajder lista. O ovim, ali i mnogim drugim gorućim temama, Senida je progovorila vrlo rado, a šta nam je sve rekla, pročitajte u nastavku teksta...

"NE ZNAM KAKAV PROBLEM BIH NAPRAVILA..." Senida progovorila o iskustvu ulaska u Srbiju, a evo ŠTA JOŠ OD BEOGRADA ZAHTEVA! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Predsednik Srbije  je nedavno najavio ukidanje spiskova nepoželjnih osoba, naglašavajući da je reakcija javnosti bila burna i da je važno da se Srbija razlikuje u postupanju prema ljudima.

 

Aleksandar Vučić je gostujući u jednoj emisiji izneo svoje mišljenje o zabrani ulaska određenim osobama u Srbiju, ističući da je važno da se država razlikuje od drugih u postupanju prema ljudima, bez obzira na njihove stavove o Srbiji.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Pixabay.com, youtube/printscreen

Jadranka, Sadik, Selma

 

Postoje konkretni primeri sa javne sene kojima je zabranjen ulazak u Srbiju, poput pevačice Selme Bajrami, repera Jale Brata i Bube Korelija, pevačice Jadranke Barjaktarović, starlete Soraje Vučelić, Zvezde Granda Sadika Hasanovića, glumca Feđe Štukana, pevača Alena Mukovića i drugih. Za svaku osobu kojoj je zabranjen ulazak u Srbiju postoje i razlozi za tu odluku, a kada se budu ukinule liste, njihov ulazak će ponovo biti moguć.

Sa nekim pomenutim imenima pevačica Senida Hajdarpašić, poznatija kao Senidah je usko sarađivala, a kako je juče doputovala u Beograd povodom svog prvog velikog solističkog koncerta na Tašu u organizaciji Skymusica, naš razgovor sa pevačicom smo počeli upravo odatle - kako je putovala i da li je imala nekih problema na prelasku.

- Zašto bih imala problem na granici?! Ja ne znam kakav bih problem ja mogla da napravim ovde da mene zabrane. Ja se jako dobro razumem sa ljudima ovde i volim ih, oni mene vole... mi se volimo! Nema nikakvih problema!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Senidah u Beogradu
- Šta se nalazi na tvojoj rajder listi, da li imaš nešto posebno što tražiš i da li se lista želja za ovaj koncert u nečemu razlikuje od prethodnih?

- Ne znam šta se čulo! To me svi nešto pitaju, ali je meni to jedno jako čudno pitanje. Ne tražim samo plave i žute "M&M" bomonice. (Prvu rajder listu sačinili su članovi benda Van Halen, koji su tražili "M&M bombone, s tim da su morale da budu izbačene sve bombone braon boje. Članovi benda kasnije su objasnili da im je za bombone sasvim svejedno i da su tako hteli da provere da li organizatori čitaju rajder liste u potpunosti i do kraja: "Ako nađem braon bombone, mogu da budem siguran da će biti tehničkih propusta i da moramo da testiramo celu scenu", razjasnio je jednom prilikom Dejvid Li Rot). Ta njihova ideja uopšte nije loša. Ne, ja sam jako skromna! Želim peškire za mene i za bend kada nastupamo. Želim ogledalo, da vidim kako izgledam pre i posle koncerta za fotkanje sa fanovima. Klima neka mora da postoji, voda, neki sok i alkohol -  mislim, alkohol za članove benda (smeh). I naravno, neko meze, ali opet zbog benda, jer bend sve pojede, ja tu ništa...

- A šta čini to meze? Neki jastog, kavijar...?

- Neee! To je neki sir, neki narezak, malo mesa, malo nešto da se prezalogaji, malo voća, povrća i to je to!

O čemu smo još razgovarali sa izuzetnom umetnicom pred veliki koncert na Tašmajdanu, kakav je uticaj Slađane Milošević na njen opus ili kakvo mišljenje ima o kontroverznom reperu Desingerici, poslušajte u uzbudljivom razgovoru koji se nalazi na početku teksta!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading