MENADŽER POTVRDIO SMRT: Iznenada preminuo poznati pevač, doktori mu se BORILI ZA ŽIVOT!

Autor:

Zabava

31.08.2024

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznati pevač prebačen u bolnicu, a onda je preminuo!

Američki reper Fatman Scoop preminuo je usred koncerta u Konetikatu u 53. godini života. Nakon što mu je iznenada pozlilo, reper se srušio na bini, izazivajući paniku među publikom. Hitno je prebačen u bolnicu, ali je nažalost proglašen mrtvim. Njegov menadžer Birč Majk je potvrdio tužnu vest, ističući koliki je uticaj reper imao na njega i svojim rečima odao počast preminulom umetniku.

"Vodio si me po čitavom svetu i nastupao sam sa tobom na nekim od najvećih i najboljih bina na svetu. Stvari koje si me ti naučio napravile su od mene ovo što sam danas", napisao je Skupov menadžer i producent Birč Majk.

Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fatman Scoop

 

Fatman Scoop bio je poznat po svojoj energičnoj izvedbi na sceni i saradnji sa velikim imenima muzičke industrije. Njegova smrt je šokirala javnost i ostavila prazninu u muzičkom svetu. Mnogi fanovi i kolege repera izrazili su svoje saučešće i poštovanje prema njegovom nasleđu.

Reperova smrt je podsetila javnost na njegov doprinos muzici i kulturnoj sceni. Mnogi su se setili njegovih hitova i nezaboravnih nastupa, ističući koliko je bio voljen među publikom širom sveta. Fatman Scoop će ostati upamćen kao ikona po svom jedinstvenom talentu i karizmatičnoj ličnosti.

Vest o smrti repera izazvala je talas tuge među fanovima i kolegama. Mnogi su se oglasili na društvenim mrežama i putem medija kako bi izrazili svoje saučešće i delili svoje uspomene na preminulog umetnika. Fatman Scoop će zauvek ostati deo muzičke istorije i inspiracija za buduće generacije umetnika.

Foto: FARRELL / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Fatman Scoop

 


Iako je njegov život prerano okončan, Fatman Scoop će živeti kroz svoju muziku i uticaj koji je imao na industriju zabave. Njegovo nasleđe će nastaviti da inspiriše i dotiče ljude širom sveta, ostavljajući neizbrisiv trag u svetu muzike.

U ovom teškom trenutku, Fatman Scoop će biti sećan po svojoj strastvenoj izvedbi, muzičkom talentu i neumornom radu na sceni. Neka njegova muzika i nasleđe nastave da žive kroz svačije sećanje i ljubav prema umetnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading