SEKA ALEKSIĆ IGRA OKO ŠIPKE! Pevačicini VRUĆI RADOVI ugledali svetlost dana, UVIJA SE i vrti ko ČIGRA! (VIDEO)

Autor:

Zabava

31.08.2024

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica šokirala visokim štiklama, golim leđima i uskim kombinezonom!

Pevačica Seka Aleksić izazvala je veliku pažnju javnosti objavom snimka na kom igra oko šipke. Naime, kako se na snimku može videti, Seka se pojavila u elastičnom kombinezonu sa golim leđima i visokim štiklama, dok je sa neprestanim osmehom na licu izvodila svoje zavodljive plesne pokrete.

Ovaj neočekivani potez pevačice izazvao je brojne reakcije njenih brojnih obožavalaca na društvenim mrežama, gde ju je veliki broj pohvalio za umeće i spremnost da publici pruži nešto novo, s obzirom na to da se radi o pripremama za ekranizaciju njene nove pesme.

"Žena zmaj", "Kakva mačka", "Obožavam ja, koja kraljica", "Au, kako gori ova žena", samo su neki od komentara po internetu.

Republika

Foto: instagram.com/seka_aleksic

Seka Aleksić igra oko šipke

Seka je nedavno istakla značaj brige o svom izgledu. Ona je otkrila da je dovela svoju liniju do željenog izgleda, izbacila slatkiše iz ishrane i počela redovno da trenira. Kako je istakla, imala je krize i bila je zavisnik od hrane, o čemu je sada povela računa, te da je uspela da smrša osam kilograma.

- Dovela sam svoju liniju do izgleda kakvog sam želela. Uvek može bolje naravno. Slatkiše sam generalno izbacila ovih dana. Zdravo se hranim. Nema šale. Počela sam i da treniram. Dešavaju mi se takve krize, da sam mislila da sam bolesna. To je navika. Bukvalno sam ovisnik. Sada izdržavam. Imam pet obroka dnevno i vodim računa. Kada ima mnogo svega, ne želim ništa, a traži mi se kada nema ničega - rekla je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading