ZAVIRITE U RENOVIRANI RAJ SLOBE I JELENE RADANOVIĆ: Mesecima opremali LUKS VILU, pevač obezbedio čak DVA BAZENA! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

31.08.2024

15:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda kuća Slobe Radanovića u Višnjičkoj banji nakon renoviranja!

ZAVIRITE U RENOVIRANI RAJ SLOBE I JELENE RADANOVIĆ: Mesecima opremali LUKS VILU, pevač obezbedio čak DVA BAZENA! (GALERIJA)

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić, Instagram/printscreen

Posle nekoliko intenzivnih meseci renoviranja, pevač i nekadašnji učesnik rijaliti šou programa "Zadruga", Sloba Radanović, i njegova supruga Jelena, konačno su pokazali javnosti kako izgleda njihov preuređeni dom u Višnjičkoj banji. Naime, folkerova izabranica je na društvenim mrežama oduševljeno prikazala svoj luksuzni dom, ističući da su radovi i dalje u toku, ali da su već postigli zavidne rezultate.

Kako se može videti u njenoj objavi, najupečatljiviji deo njihovog doma je dvorište, koje sada krasi ne jedan, već čak dva bazena. Osim toga, tu je i dečja igraonica, pružajući idealno okruženje za porodični život. Okruženje je obogaćeno zelenilom, a pogled na reku doprinosi osećaju mira i udobnosti.

Republika

Foto: instagram/jeja.radanovic

Sloba i Jelena Radanović renoviraju vilu na Višnjičkoj banji

Ulaskom u kuću, primećuje se potpuna promena. Čak iako je kuća od 800 kvadrata, koju je Sloba pazario pre dve godine za 500.000 evra, bila u odličnom stanju, Jelena je odlučila da potpuno preuredi životni prostor. Odlučili su da krenu od zamene vrata i prozora, promene kuhinje, adaptacije spavaćih soba, kao i nabavke novog nameštaja.

Inače, zbog obimnosti radova, porodica Radanović je bila primorana da privremeno živi u hotelu na Vračaru, umesto da odu na medeni mesec nakon venčanja.

- U kući se radi sve od početka, iako je unutra sve bilo tip-top sređeno. Oni zbog ove kuće posle venčanja nisu otišli ni na medeni mesec, jer je Sloba i poslednji dinar uložio u nju. Ipak, Jeleni se ništa nije svidelo i odlučili su da potpuno preurede životni prostor. Počeli su od kompletne zamene vrata i prozora, a onda su odlučili da promene i kuhinju, da adaptiraju spavaće sobe, ali i da kupe novi nameštaj. Na kraju će trošak biti najmanje 50.000 evra, ali biće tu i nepredviđenih troškova, to je sigurno - priča komšija iz Višnjičke banje koji je upućen u celu priču, te nastavlja:

- Sloba i Jelena su stalno nešto menjali za ove dve godine koliko su tu u Višnjičkoj banji. Skidali su neke ograde na terasi, pa uređivali deo oko bazena, tu je stalno bilo nekog posla. Ali da sve krenu od početka, to niko nije mogao ni da zamisli. Sad su zbog svega prinuđeni da žive u hotelu, jer kuća koju su kupili u Slankamenu još nije u potpunosti završena ni opremljena. Biće sve to odlično na kraju, samo treba dočekati kraj radova i ponovno useljenje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading