NAŠOJ PEVAČICI OTKRIVENA OPAKA BOLEST! Niko nije znao da joj kaže od čega BOLUJE, a onda je uradila REDAK TEST

Autor:

Zabava

31.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slučajno otkrila tumor dok je planirala estetsku operaciju!

NAŠOJ PEVAČICI OTKRIVENA OPAKA BOLEST! Niko nije znao da joj kaže od čega BOLUJE, a onda je uradila REDAK TEST

Foto: Youtube.com/KO VAM DADE TERMIN

Pevačica i ćerka čuvenog Mikija JevremeovićaJelena Jevremović, nedavno je javno progovorila o teškom periodu kroz koji je prošla, otkrivajući da je uspela na vreme da operiše kancer, koji ju je mesecima mučio, a čiji je uzrok bio stresan period u njenom životu. Naime, Jelena je prilikom odlaska na konsultacije za estetsku intervenciju saznala da ima tumor na dojci, nakon čega je usledila borba sa bolešću koja je zahtevala hrabrost, snagu i upornost.

Imala sam jako stresan period i mogu da kažem da mi je stres srednje ime od kad sam se rodila i onda je došao neki period kada je on bio toliko učestao, u toliko velikoj meri, negde tamo od 2017. godine kada sam te neke privatne probleme imala, od smrti oca, pa još nekih drugih stvari - ispričala je Jeveremovićeva naslednica nedavno u emisiji RTS Ordinacija.

Republika

Foto: youtube.com/printscreen

Jelena Jevremević imala temperaturu šest meseci

- Bio je to jako težak period, bilo je ili pukovnik ili pokojnik. Jedva sam izgurala to sa svom svojom energijom i snagom. Nekako, dok je sve to trajalo ja sam sve držala, meni nije bilo ništa, a kad sam se opustila i kada sam konačno dovela i život i sebe u red, onda je počelo sve živo da me napada - od svih mogućih prehlada, problema s kičmom, dok nije na kraju došlo i do problema sa dojkom, odnosno do tumora - rekla je Jelena i otkrila da je šest meseci trajala agonija dok nije otkrila od čega boluje:

Mene je pratila temperatura 37,4 stepeni šest meseci i niko nije znao šta mi je. Išla sam čak i da se testiram na koksaki, svojevoljno, zato što sam čitala o tome, a zamarala sam se. Radila sam sve moguće i tumor markere, vadila krv… Sve moguće analize, samo nisam otišla grudi da proverim.

Republika

Foto: Instagram.com

Jelena Jevremević otkrila tumor na dojci

Nakon operacije, Jelena je istakla da se neprestano borila, a zatim istakla koliko je važno da devojke i žene idu na redovne kontrole.

Nakon skoro šest sati na operacionom stolu i nimalo jednostavne operacije, sve je, hvala Bogu, prošlo dobro. Danima pre zahvata bila sam u agoniji, plašeći se da je karcinom maligan, brinući i neprestano razmišljajući o deci i svima onima, koje kada legnem na operacioni sto, ostavljam iza sebe… Hrabra sam, maltene neustašiva, nikada se nisam predala… Ali kada su ti životni konci istrgnuti iz ruku i nemaš kontrolu, osetiš se u momentu bespomoćno i slabo. Nema ništa gore i strašnije od toga. Zato, ako češće uradimo makar malo za nas same, to je mnogo - napisala je ona na Instagramu, između ostalog.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading