OTKRIVENO SVE O NOVOM DEČKU JELENE KARLEUŠE: Pevačica bez zadrške priznala sve!

Autor:

Zabava

26.08.2024

11:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena Karleuša više ne krije da sija!

OTKRIVENO SVE O NOVOM DEČKU JELENE KARLEUŠE: Pevačica bez zadrške priznala sve!

Foto: Instagram.com printscreen

Jelena Karleuša

Pop diva Jelena Karleuša je u subotu, 24. avgusta, održala spektakularni nastup u Somboru na manifestaciji "Somborski noćni bazar," gde je dočekana ovacijama velikog broja obožavalaca. Pre samog nastupa, Jelena je otvoreno govorila o brojnim aktuelnim temama, uključujući lične uspehe, situacije s kolegama, ali i uspesima naših olimpijaca u Parizu.

Nedavno je Jelena proslavila rođendan, a tom prilikom je otkrila kako je proslavila rođendan i od koga je dobila čestitku u ponoć. Pored toga, pevačica je pružila zagonetne odgovore na pitanja o svojoj ljubavnoj situaciji, ističući da muškarac nije presudan za njen sjajni nastup na bini.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

 

- Meni su krenuli da čestitaju rođendan dan ranije. Tata me zvao da mi kaže: "Ja želim dan ranije da čestitam", da bude prvi. Svi oni koji su trebali da čestitaju, čestitali su baš onda kad je trebalo - rekla je Jelena sa zagonetnim osmehom.

Vi biste voleli da budem zaljubljena? (smeh) Mislim da najbolje sijam kada sam na bini i kada se družim sa mojom publikom. Iskreno, meni muškarac nije potreban da bih puno sijala. Mogu da kažem da muškarci mogu da učine da se ja lepo osećam, a mogu i da mi pokvare raspoloženje, to je već poznato... (smwh) - istakla je Karli kroz smeh, piše Kurir.

Republika

Foto: instagram.com/karleusastar

Jelena Karleuša Instagram

 

Nastup u Rumi, 23. avgusta, bio je posebno emotivan, a izdvojio se trenutak koji je posvetila Milanu Raduloviću, kada je prvi put uživo izvela moćnu baladu "Runde" i posvetila je upravo Laći, koji potpisuje ovu numeru. Takođe, Jelena je pružila podršku svom kolegi Radiši Trajkoviću Đaniju nakon neprijatne situacije koja se dogodila na slavlju olimpijaca.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading