DARA BUBAMARA NA PLAŽU PONELA STVARI VREDNE VIŠE OD 30.000 EVRA! Glava će vas ZABOLETI: Zlatan sat, krpice, torba... (GALERIJA)

Autor:

Zabava

31.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skupocene krpice nisu izostale ni ovog leta!

DARA BUBAMARA NA PLAŽU PONELA STVARI VREDNE VIŠE OD 30.000 EVRA! Glava će vas ZABOLETI: Zlatan sat, krpice, torba... (GALERIJA)

Foto: printscreen

Pevačica Dara Bubamara, poznata po svom rasipničkom načinu života, trenutno se odmara u luksuznom turskom rizortu. Iako je poznata po tome da voli luksuz i da troši novac na putovanja i skupe stvari, ovoga puta je posebno privukla pažnju medija i javnosti svojim izborom smeštaja, ali i krpica i aksesoara koje je ponela na plažu.

Naime, prema informacijama koje su preneli mediji, Dara je iznajmila apartman od 150 kvadrata, sa ogromnom dnevnom sobom koja uključuje saunu i đakuzi, dok na balkonu poseduje sopstveni bazen. Iako za noćni boravak plaća nekoliko hiljada evra, pevačica provodi veoma malo vremena u samom apartmanu.

Jedan od najupečatljivijih detalja ovog odmora su Bubamarini modni izbori. Fotografije koje je objavila na društvenoj mreži Instagram pokazuju da je pevačica na plažu izašla noseći odeću i prateće modne dodatke vredne više desetina hiljada evra. Kako se može videti, na ruci je nosila "Roleks" sat vredan 30.000 evra, torbu za plažu "Selin" vrednu 1.450 evra, kao i "Luj Viton" papuče od 800 evra, koje je nosila i prošle godine.

Inače, Dara Bubamara nikada nije krila svoju ljubav prema luksuzu i putovanjima. Pored nekretnina u Novom Sadu i Beogradu, pevačica redovno troši novac na skupa kola, putovanja i luksuznu garderobu. Njen trenutni boravak u turskom rizortu samo je još jedan primer njenog rasipničkog načina života.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading