JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG RODITELJA! Šok-saznanje UZNEMIRILO voditeljku Pinka, NE DOLAZI SEBI! (FOTO)

Autor:

Zabava

28.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka jutarnjeg programa uputila emotivne reči!

JOVANA JEREMIĆ GRCA U SUZAMA ZBOG RODITELJA! Šok-saznanje UZNEMIRILO voditeljku Pinka, NE DOLAZI SEBI! (FOTO)

Foto: TV Pink/printscreen

Voditeljka Jovana Jeremić nedavno je proslavila rođendan ćerki Lei u prelepom ambijentu vile u Grockoj, a slavlje je nastavljeno i u domu Jovaninih roditelja. Ovaj događaj je izazvao pažnju javnosti jer su roditelji Pinkovog TV lica retko viđani u javnosti, a Jeremićeva je ovom prilikom podelila porodičnu fotografiju na Instagram profilu, uz emotivne reči upućene ocu.

- Moj najbolji otac na svetu, koji me je naučio da nema besplatnog ručka i da čovek uvek sam bira gazdu za kog radi - napisala je ona i dodala:

Republika

Foto: instagram.com/jeremicjovana

Jovana Jeremić s roditeljima i ćerkom Leom

- Tata, volim te - dodala je ona na fotografiji na kojoj je vidimo srećnu i nasmejanu.

Inače, Jovana Jeremić je progovorila o emotivnoj povezanosti s roditeljima, istakavši da je nedavno prošla kroz težak period u životu, zbog čega neretko završi u suzama.

- Ovih dana često plačem, iz privatnih razloga. Svako od nas se susretne s ovom situacijom, u kojoj sam ja sad, ali ja ne pričam o tome. Moram mnogo da radim da bih sklonila svoje misli koje imam u glavi. Dođu neka vremena kada čovek mora da bude jak, a ta vremena su vezana za roditelje. Ja sam mislila za sebe da nisam toliko vezana za svoje roditelje, ali zapravo sam shvatila da sam emotivno biće. Ja vrlo emotivno preživljavam što se tiče ljudi koje volim. Suze su za ljude. Život je težak nekada, ali čovek mora da bude jak i pozitivan. Čovek se sekira oko nebitnih stvari, a onda shvati da je zdravlje najveće bogatstvo. Ja sam treće dete u porodici, mene je otac dobio kada je imao 37, a mama u 35. Bila sam željeno dete, dete koje je spaslo taj brak. Bila sam dete iz ljubavi. Ja njih volim najviše na svetu. Moja Lea je moj najveći vetar u leđa, ona mi daje snagu za sve ono što neko od nas mora da preživi nekad - rekla je Jovana, koja nije mogla da zaustavi suze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading