Velika tuga u domu poznate voditeljke: "Draga moja devojčice, hvala ti za sve..." Njena smrt ju je POKOSILA (VIDEO)

Autor:

Zabava

29.08.2024

20:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragana Katić se na društvenoj mreži oprostila od svog voljenog bića.

Velika tuga u domu poznate voditeljke: "Draga moja devojčice, hvala ti za sve..." Njena smrt ju je POKOSILA (VIDEO)

Foto: Printscreen/K1 TV

Poznata voditeljka Dragana Katić podelila je na svom Instagram profilu tužnu vest o smrti svog kićnog ljubimca i dirljivim rečima se oprostila od kučeta koje je neizmerno volela.

Naime, ona je objavila emotivni video kojim je saopštila da joj je uginula obožavana kuca.

- Draga moja Gita, Giguljice, Gigilice, Gituljku. Draga moja devojčice, ludice, pametnice. Spavaj ljudiću moj, a Dragana će te ponekad probuditi da ti šapne: "Hvala ti za sve" '- emotivnim rečima se Dragana oprostila od svoje ženke, a zatim objavila i video sa najdivnijim kadrovima njenog pseta, koji nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

 

 

Pomešana osećanja voditeljka je uz jednu od fotografija svog ljubimca pretočila u najiskrenije dve reči i emotikon slomljenog srca:

- Hvala ti.

Podsetimo, Dragana je samostalna majka dva odrasla sina blizanca, Bobana i Bojana.

Rodila ih je sa 33 godine, a ubrzo je odlučila da se razvede i sama nastavi da brine o deci.

Iako je suprug bio prisutan u njihovom odgajanju, Dragana je isticala svoju glavnu ulogu u tom procesu, naglašavajući važnost samostalnosti i odlučnosti u životnim izazovima.

Kada je donela odluku da bude samostalna majka, Dragana je suočila sa različitim reakcijama u porodici, ali je istrajala u svojoj odluci. Jasno i glasno objasnila je svoje razloge, ističući važnost ličnog izbora i životnog puta. Ova iskustva svedoče o snazi i hrabrosti koja je pratila Dragani u njenom životnom putu.

Katićeva je nedavno proslavila svoj 59. rođendan, a vest o smrti kučeta koje joj je ulepšavalo svakodnevnicu, teško je pala i njenim pratiocima.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading