U NIKAD KRAĆEM MINJAKU MAMILA UZDAHE! Jovana Jeremić pokazala zategnuto telo, OVAJ DETALJ svima privukao pažnju!

Autor:

Zabava

29.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srebrna haljinica svima raspalila maštu!

U NIKAD KRAĆEM MINJAKU MAMILA UZDAHE! Jovana Jeremić pokazala zategnuto telo, OVAJ DETALJ svima privukao pažnju!

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tokom protekle godine, voditeljka Jovana Jeremić često je spominjala da je njen srce osvojio određeni muškarac, ali je uporno čuvala njegov identitet u tajnosti. Ipak, nakon što su u javnost isplivale njihove zajedničke fotografije, Jovana je odlučila da otkrije svog novog partnera putem društvenih mreža. Na svom Instagram profilu, podelila je nekoliko slika na kojima se vidi kako se ljubi i pleše sa svojim partnerom.

Jovana Jeremić već neko vreme uživa u vezi sa Draganom Stankovićem, uspešnim biznismenom i vlasnikom lanca pekara, koji je od nje stariji 15 godina. Njih dvoje su postali veoma bliski, a njihova veza se razvila do te mere da sada zajedno žive. Pored toga, njihove porodice su se upoznale i odlično se slažu, što dodatno oslikava duboku povezanost između njih.

Jovana i Dragan su se večeras pojavili zajedno na otvaranju restorana "The pijaca 2" na Bežanijskoj kosi, što je bio još jedan znak njihove javne prisnosti. Za ovu priliku, Jovana je odabrala atraktivnu kratku srebrnu haljinu sa dubokim dekolteom i visoke potpetice, dok je Dragan bio oblečen u belu košulju i teget pantalone. Tokom događaja, par je bio izuzetno raspoložen i otvoreno pokazivao svoje emocije. Bilo je očigledno koliko Dragan vodi računa o Jovani; stalno ju je držao za ruku i brinuo se da bude u njegovom vidnom polju, što je dodatno naglasilo njihovu bliskost i posvećenost jedno drugom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading