VELJKO I BOGDANA NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Pojavile se intimne fotke Ražnatovića, uhvaćeni u AKCIJI!

Autor:

Zabava

30.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veljko Ražnatović nije mogao da odoli svojoj supruzi!

VELJKO I BOGDANA NISU MOGLI DA SE OBUZDAJU: Pojavile se intimne fotke Ražnatovića, uhvaćeni u AKCIJI!

Foto: Instagram.com

Veljko i Bogdana Ražnatović odlučili su da provedu porodični odmor na planini. Veljko je podelio nekoliko fotografija sa svojim pratiocima na Instagramu, prikazujući kako uživa sa svojom porodicom. Na jednoj od slika, Veljko je sam pozirao, dok je na drugoj bio sa svojom suprugom Bogdanom. Oboje su nosili opuštenu odevnu kombinaciju, a osmesi na njihovim licima su bili neizostavni.

Veljko je nedavno otkrio razloge svog odlaska iz Beograda, ističući da je shvatio da taj grad nije pružao pravi put za njega. Komentarišući svoj životni stil, naglasio je da ne voli noćne klubove i da se uvek opredeljuje za provod uz tamburaše. Takođe je priznao da je kao mladić bio sklon kockanju i igranju ruleta, ali je istakao da je na vreme shvatio sve što Beograd može da pruži.


U jednom intervjuu, Veljko je otvoreno progovorio o izazovima koje je imao kao sin poznatih roditelja. Istakao je da su ljudi imali predrasude prema njemu zbog toga, ali je istakao da je prevazišao takve stavove. Takođe je istakao da veruje da bi bio priznatiji kao bokser da nije sin poznatih roditelja.

- Uverio sam se na vreme da Beograd ne pruža pravi put. U Beogradu je sve pogrešno, sve što može da te sačeka, ako pobediš, to će doći na naplatu na jedan ili drugi način. Mala bara puna krokodila, što bi se reklo - priznao je, pa prokomentarisao da ne voli noćne klubove, te da se uvek opredeli za provod uz tamburaše:

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Veljko Ražnatović i Bogdana Ražnatović

 

- Imam celu listu pesama za naručivanje. Ne znam ni sam koliko sam para potrošio na muziku, ali mogu da kažem da sam kao klinac bio degenerik. Tada sam se i kockao i igrao rulet. Dobijao sam, ali sam i gubio. Na vreme sam video sve što Beograd pruža - govorio je Ražnatović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading