SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u renoviranu vilu Veljka i Bogdane Ražnatović - OVAKO IZGLEDA OMILJENI KUTAK čitave porodice!

Autor:

Zabava

01.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Raj na zemlji!

SVE PRŠTI OD LUKSUZA! Zavirite u renoviranu vilu Veljka i Bogdane Ražnatović - OVAKO IZGLEDA OMILJENI KUTAK čitave porodice!

Foto: Privatna arhiva

Veljko i Bogdana Ražnatović

Bogdana i Veljko Ražnatović trenutno provode značajnu količinu vremena u Titelu, gde su pronašli mir i spokoj daleko od gradske gužve i očiju javnosti. Oni su u tom području renovirali kuću i stvorili svoje pravo porodično gnezdo.

Nataša i Bojana, sestre Bogdane Rodić Ražnatović, često na Instagramu dele trenutke iz svog privatnog života, uključujući fotografije iz njihovog porodičnog doma. Te fotografije pružaju uvid u enterijer njihove vile, koji se ističe luksuzom i pažljivo odabranim detaljima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

 

Enterijer vile je uređen u nežnim tonovima, a svaki detalj je odabran sa velikom pažnjom. U dnevnom boravku dominira velika siva garnitura koja doprinosi udobnosti prostora, dok kristalni luster dodaje poseban sjaj. Dnevna soba je povezana sa velikim hodnikom u kojem se nalazi ogledalo koje je postalo popularno za fotografisanje sestara Rodić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

 

Kuhinja je elegantno uređena u beloj boji sa sivim akcentima, što doprinosi modernom i čistom izgledu. U trpezariji se nalazi okrugli sto i stolice sa posebnom obradom, koje se savršeno uklapaju u celokupan stilski nameštaj. Vila se prostire na dva sprata i poseduje veliko dvorište. Iako su renovirali svoj dom spolja, njegov izgled je značajno promenjen, dok je unutrašnjost zadržala originalni šarm.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bojana Sijan (@bojana_sijan)

 

Veljko Ražnatović je nedavno istakao koliko mu prija život van Beograda. On je otvoreno priznao da vrlo retko dolazi u srpsku prestonicu i da mu više odgovara mir i spokoj koji pruža njihov dom u Titelu.

BONUS VIEO:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading