PRVI SNIMAK KAĆE ŽIVKOVIĆ NAKON POROĐAJA: Objavila snimak iz porodičnog doma, a evo kako izgleda!

Autor:

Zabava

30.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kaća Živković raznežila svoje pratioce.

PRVI SNIMAK KAĆE ŽIVKOVIĆ NAKON POROĐAJA: Objavila snimak iz porodičnog doma, a evo kako izgleda!

Foto: TV Pink/printscreen

Pevačica Katarina Živković nedavno se porodila, a javnost je bila zainteresovana za informacije o njenom životu nakon porođaja. Iako je bila u medijskoj ilegali, Katarina je odlučila da prekine tišinu i podeli nekoliko detalja sa svojim pratiocima na društvenim mrežama.

Na njenom Instagram profilu mogli smo videti kako uživa na ručku pored reke u društvu prijatelja, što je izazvalo interesovanje javnosti koja je želela da vidi kako pevačica izgleda nakon porođaja.

Međutim, pravo iznenađenje usledilo je sinoć kada je Katarina podelila snimak iz svog doma. Na snimku se može videti kako u potpuno prirodnom izdanju, bez šminke, leži u svom krevetu i šalje poljubac obožavaocima. Mnoge je oduševilo kako Katarina izgleda bez šminke, a komentari su se nizali ističući njenu prirodnu lepotu i sjaj nakon što je postala majka.


Pevačicina otvorenost i iskrenost o svom svakodnevnom životu nakon porođaja izazvala je veliku pažnju javnosti i obožavalaca koji su bili srećni da vide kako se Katarina snalazi u novoj ulozi majke.

Nakon što je podelila intimne trenutke iz svog života, Katarina Živković je dobila veliku podršku i reakcije obožavalaca nisu izostale. Mnogi su istakli kako im je drago što pevačica deli svoje privatne trenutke sa njima, te su joj pružili reči podrške i čestitke povodom novog životnog poglavlja.

Foto: M. M./ATAImages

Katarina Živković


Ova iskrena i topla reakcija fanova još jednom je potvrdila vezu koju Katarina ima sa svojom publikom i koliko je njen životni put interesantan i inspirativan za mnoge.

Mnoge javne ličnosti kriju svoj privatni život od očiju javnosti, ali Katarina Živković je odlučila da podeli deliće svog svakodnevnog života sa svojim pratiocima. Njen otvoren pristup i iskrenost o majčinstvu i životu nakon porođaja inspirišu mnoge žene i obožavaoce da se povežu sa njenim iskustvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading