ONA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA NA BALKANU: Zavela je Bregu i Bajagu, a LISTA se tu ne završava!

Autor:

Zabava

28.08.2024

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O aferi sa njim se i dalje priča!

ONA JE NAJPOZNATIJA LJUBAVNICA NA BALKANU: Zavela je Bregu i Bajagu, a LISTA se tu ne završava!

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram, Printscreen/Youtube/Alka Vuica Official

Alka Vuica, poznata pevačica i novinarka, oduvek je bila tema interesovanja javnosti zbog svoje uzbudljive ljubavne prošlosti. Njen ljubavni život započeo je veoma rano, u 18. godini, kada je započela vezu sa bubnjarom grupe "Srebrna krila", Adi Karaselimovićem. Njihova romansa trajala je četiri godine pre nego što su se razišli, ostavljajući trag u Alkinom srcu.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Alka Vuica

Nakon Adija, Alka je stupila u veze sa poznatim imenima poput Gorana Bregovića i Momčila Bajagića Bajage, što je privuklo pažnju medija i javnosti. Bajaga je čak posvetio Alki pesme "Zažmuri" i "Sa druge strane jastuka", dodatno potvrđujući njihovu bliskost. Osim toga, Alka je kao mlada novinarka intervjuisala Bregovića, a mediji su preneli da joj on tada uputio i šokantan komentar.

Republika

Foto: A.K./ATAImages

Bajaga posvetio Alki Vuici dve pesme

- Ti nisi ovde zbog intervjua, već zbog udaje - istakao je navodno čuveni muzičar, preneli su mediji.

Inače, Vuica je nedavno podelila na društvenoj mreži Instagram profilu zajedničku fotografiju sa Bregovićem, ističući da su danas u prijateljskim odnosima.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

 

Podsećanja radi, nedavno je Alka šokirala javnost priznanjem da je bila u vanbračnoj vezi sa jednim poznatim oženjenim fudbalerom. Takođe, otvoreno je govorila o tome kako je više puta opraštala svojim partnerima zbog neverstva, otvarajući temu koja je izazvala živu raspravu u javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading