ŠOK-STANJE ŽENE BORE ČORBE NAKON HOSPITALIZACIJE! Dubravka slomljena i VAN SEBE, ne izlazi s INTENZIVNE nege!

Autor:

Zabava

29.08.2024

09:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svastika legendarnog rokera prekinula ćutnju, evo šta se dešava u bolnici!

ŠOK-STANJE ŽENE BORE ČORBE NAKON HOSPITALIZACIJE! Dubravka slomljena i VAN SEBE, ne izlazi s INTENZIVNE nege!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Frontmen grupe "Riblja čorbaBora Đorđević već nekoliko dana se nalazi u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani, gde je hospitalizovan zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća. O njegovom stanju dosad se javno oglašavao samo menadžer grupe Bane Obradović, koji je istakao da se Borina porodica ne oglašava u javnosti jer nema šta više da doda.

Međutim, ćutnju je sada prekinula Daša, sestra rokerove supruge Dubravke Milaković, koja nam je ispričala kako se ona nosi s teškom situacijom. Naime, Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi u vreme posete, a kako joj je veoma teško, doktori je puštaju da ostane i po nekoliko sati više kod proslavljenog rokera.

- Ništa novo nemam da vam kažem. Sve je baš onako kako vi prenosite. Intubiran je... Dubravka ide svaki dan kod njega da ga vidi kad je poseta. Mnogo joj je teško. Nju doktori puštaju da ostane malo duže kod njega. Inače su posete na intenzivnoj nezi samo pola sata za najbliže, ali njoj dozvoljavaju da ostane više sati pored njega. Može se ući samo u pratnji, nikog ne puštaju tek tako do njega - rekla je Borina svastika vidno zabrinuta, prenosi Kurir, pa dodaje:

 
Republika

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Žena Bore Čorbe ga posećuje svaki dan na intenzivnoj nezi

- Zasad se još ništa ne zna, čeka se, valjda će mu biti bolje, mi smo svi optimisti... To je takva bolest, svako zapaljenje pluća može da pogorša tu osnovnu bolest. Imao je baš dosta upala pluća u poslednje vreme, mnogo je kašljao.

Podsećanja radi, menadžer Bore Čorbe Bane Obradović istakao je da lekari intenzivno rade na poboljšanju njegovog zdravstvenog stanja, s posebnim fokusom na tretman njegovih bubrega i jetre.

- Bora Đorđević se nalazi u Kliničko-bolničkom centru Ljubljana. Intubiran je zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom opstruktivnom bolešću pluća i lekari daju sve od sebe mu da se zdravstveno stanje popravi, posebno bubrezi i jetra. Dobija odgovarajuće terapije, Bora se bori junački. Pojavljuju se i neki napisi, posebno na društvenim mrežama, koji nisu dobri, zlonamerni su, što u ovim trenucima prema jednoj legendi koja se bori za život nije korektno i nije ljudski. Porodica se ne oglašava jer, osim ovoga što je izneseno, nema više šta da se kaže, svi čekamo dobre vesti - rekao je on, prenosi Informer. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading