HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE! Bora Čorba na koncertu jedva izdržao, evo šta se tada dešavalo pored bine!

Autor:

Zabava

29.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema najnovijim informacijama, Bora Đorđević se hrabro bori za život, a lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu se stanje popravilo.

HITNA POMOĆ MORALA DA REAGUJE! Bora Čorba na koncertu jedva izdržao, evo šta se tada dešavalo pored bine!

Foto: Bus Plus Production/ATAImages, Shutterstock

Poznati rok muzičar Bora Đorđević, frontmen grupe "Riblja čorba", već nekoliko dana se nalazi na bolničkom lečenju u Kliničko-bolničkom centru u Ljubljani. Razlog hospitalizacije su komplikacije izazvane hroničnom opstruktivnom bolešću pluća, a nedavno su objavljeni detalji o njegovom zdravstvenom stanju na zvaničnoj Fejsbuk stranici grupe.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel, Shutterstock

Bora Đorđević

 

Prema najnovijim informacijama, Bora Đorđević se hrabro bori za život, a lekari čine sve što je u njihovoj moći kako bi mu se stanje popravilo. Na Fejsbuk stranici grupe "Riblja čorba" objavljeno je da su svi planirani nastupi otkazani zbog Borinog lošeg zdravstvenog stanja, uz izraze nade i podrške za brz oporavak.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

Prijatelji i kolege muzičari, poput Miroslava Ilića, izrazili su svoj šok i zabrinutost zbog teškog stanja Bore Čorbe. Miroslav Ilić je istakao da je video Bora pre samo mesec dana te da su školski drugovi, dok su se i drugi javno izražavali o Borinom zdravstvenom stanju.

 

Interesantna činjenica je da se Bora suočio sa teškom upalom pluća i u aprilu ove godine, ali je uprkos tome uspeo da održi koncert u Ljubljani povodom 45 godina postojanja grupe "Riblja čorba". Voditeljka Tamara Goričanec, koja je bila prisutna na tom koncertu, istakla je da je Bora pokazao neverovatnu profesionalnost i hrabrost nastupajući uprkos teškom zdravstvenom stanju.
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading