SANJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA RUSVAJ USRED EMISIJE! Voditeljka Pinka NAPALA Milicu Dabović: Ako ti treba polni organ da NAHRANIŠ DETE...

Autor:

Zabava

07.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivša košarkašica morala da prizna da li se bavi najstarijim zanatom!

SANJA MARINKOVIĆ NAPRAVILA RUSVAJ USRED EMISIJE! Voditeljka Pinka NAPALA Milicu Dabović: Ako ti treba polni organ da NAHRANIŠ DETE...

Foto: printscreen/RTV Pink

Voditeljka Sanja Marinković nedavno je ugostila bivšu košarkašicu Milicu Dabović u svojoj emisiji "Magazin In". Tema razgovora bila je Milicina odluka da prodaje svoje golišave slike i snimke na jednoj platformi za odrasle. U emisiji su se dotakle ove teme, a Milica je odmah iznela svoj stav, ističući da u Srbiji često ljudi ne gledaju suštinu osobe, već je svode na nešto površno, kao što je njen slučaj.

Tokom razgovora, voditeljka Sanja Marinković je istakla svoje mišljenje o tome kako su žene postale svedene na polne organe, što je, kako je rekla, najveća tuga. Milica je dodala da je ova situacija dovela do toga da se žene ne posmatraju kao majke ukoliko pokazuju svoje telo ili se bave poslovima koji su u vezi sa svojom seksualnošću.

- U Srbiji šta god da radiš ne gleda se tvoja suština, da si majka - rekla je Milica.

Ne mogu da te gledaju kao majku kad pokazuješ donji veš! Čekaj, polako - ubacila se voditeljka, te dodala:

Republika

Foto: RTV PInk

Sanja Marinković napala Milicu Dabović

- Mi, žene, smo postale polni organ, to je najveća tuga. Ako ti treba polni organ da daš na tacni da bi hranila dete, dokle smo onda došli... - dodala je Sanja.

Polni organ, tako je... Daš sebe! - istakla je Milica.

- Rekla si da ideš u krevet u 10, ne baviš se onim zanatom, je l'... - kazala je Sanja potom.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Milica Dabovć priznala da li se bavi najstarijim zanatom

- Još uvek (smeh) - rekla je Dabovićeva.

- To je nešto što mi je donelo novac na brzinu i nešto što će ostvariti moje snove koje sam imala i koje imam. Planiram ove godine da kupim kuću. Nije to tako sjajno i bajno kako svi misle, niti sam se ja otkrila kako su svi očekivali... - rekla je, podsetimo, nedavno Milica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading