"MNOGO NAM JE ŽAO BORE ČORBE!" Komšije otkrile ŠTA JE RADIO u poslednje vreme - BIO JE ZALJUBLJEN U...

Autor:

Zabava

27.08.2024

22:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za dobro zdravlje poznatog muzičara na kome su stasavale generacije se moli čitav region, a sugrađani Bore Đorđevića su progovorili o tome po čemu im je karakterističan.

"MNOGO NAM JE ŽAO BORE ČORBE!" Komšije otkrile ŠTA JE RADIO u poslednje vreme - BIO JE ZALJUBLJEN U...

Foto: ATA Images

Prema poslednjim informacijama, stanje poznatog muzičara Bore Đorđevića je veoma ozbiljno. Naime, frontmen grupe "Riblja čorba" već danima se nalazi pod nadzorom lekara u bolnici u Ljubljani, gde je zbog lošeg zdravstvenog stanja priključen na respirator.  Muzičar je intubiran i trenutno se bori sa jako teškim zdravstvenim problemima. Činjenica da Borina supruga, Dubravka, odbija da se oglašava na ovu temu, dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Bora Čorba sa suprugom živi u Ljubljani, a punu podršku pružaju mu komšije i svi oni koji ga sreću u tom gradu.

- Mnogo nam je žao Bore, pratimo sve što pišete o njegovom zdravlju. Ovde je dolazio redovno. Kupovao je voće i povrće na pijaci, a onda je voleo da sedne u kafić i uživa u kafici - rekli su radnici na pijaci za domaće medije.
Devojka koja je zaposlena u lokalnom kafiću ispričala je koga je viđala s Borom i gde je često muzičar odlazio pre odlaska u bolnicu.

Republika

Foto: Estock

 

- Često su mu društvo pravili i Lado Leskovar i Vlado Kreslin. Ima dva psa, s njima je šetao tu po parku, koji mu je na putu do kuće. Zaljubljen je u ovaj deo Ljubljane. Išao je i na obližnju planinu Rožnik, tu je i jezero, tamo je provodio mnogo vremena. Poslednji put je bio negde u junu - ispričala je radnica u kafiću.

Komšiluk ima samo reči hvale!

- Poslednji put sam ga videla pre dva meseca. Jako je druželjubiv. U poslednje vreme je baš bio bolestan, više puta je imao teške upale pluća. Ljubazan je, ovde ga ljudi vole. Fizički se dosta promenio u poslednje vreme, videlo se da boluje. O njemu kao čoveku i komšiji mislim sve najbolje - rekla je ljubazna komšinica za Kurir.

Menadžer Bore Đorđevića se prvi oglasio i tom prilikom je poručio da se nada najboljem ishodu, kao uostalom i generacije koje su odrastale uz njegovu buntovnu muziku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading