LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT BORE ĐORĐEVIĆA, NJEGOVO STANJE SVE LOŠIJE! U istoj bolnici se lečio i Tito!

Autor:

Zabava

26.08.2024

20:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Borino zdravstveno stanje sve teže, otkriveni novi detalji o lečenju.

LEKARI SE BORE ZA ŽIVOT BORE ĐORĐEVIĆA, NJEGOVO STANJE SVE LOŠIJE! U istoj bolnici se lečio i Tito!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Nedavno smo saznali da je čuveni roker, Bora Đorđević,  već nekoliko dana hospitalizovan u Kliničko-bolničkom centru zbog komplikacija uzrokovanih hroničnom obstruktivnom bolešću pluća. Njegovo stanje je i dalje jako teško i životno je ugrožen, a tim vrhunskih stručnjaka radi sve kako bi muzičar iz ove životne bitke izašao kao pobednik.

Kliničko-bolnički centar u Ljubljani, u kojem se Bora trenutno nalazi, jedna je od najboljih bolnica u Sloveniji. Zanimljivo je da je ova bolnica poznata i po tome što se u njoj lečio doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito, prenosi Kurir.

Supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović i prijatelji redovno posećuju Bora u bolnici, a lekari ih svakodnevno obaveštavaju o njegovom zdravstvenom stanju. Bane Obradović je danas potvrdio da je Bora intubiran, ističući da se nadaju najboljem i da se intenzivno radi na njegovom oporavku.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

- Čuo sam se danas s njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro - rekao je Gale.

Podsetimo, roker je sve raznežio ranije komentarom o tome kako gleda na život.

-  Srećan sam što sam živeo u osamdesetim godinama, gde su bile prave vrednosti. Posle su počele da se gube i srećan sam što sam pri kraju puta i što neću doživeti dekadenciju i propast koja vlada svetom. Ja živim kao da neću da umrem, nikada ne pričam o prolaznosti vremena. Smrti se ne treba plašiti i to je jedna od pesama na novom albumu. Nemam osećaj da sam mator, telo me izdaje, teže hodam, pa sedam dok pevam, ali pevam. Ne pevam nogama, ali sam sam duhovno i dalje u pubertetu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading