BORA ĐORĐEVIĆ NA INTENZIVNOJ NEZI! Zakomplikovalo se stanje slavnog rokera, supruga OČAJNA!

Autor:

Zabava

27.08.2024

14:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Đorđević intubiran i u teškom stanju!

BORA ĐORĐEVIĆ NA INTENZIVNOJ NEZI! Zakomplikovalo se stanje slavnog rokera, supruga OČAJNA!

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Prema poslednjim informacijama, stanje poznatog muzičara Bore Đorđevića je veoma ozbiljno. Naime, frontmen grupe "Riblja čorba" već danima se nalazi pod nadzorom lekara u bolnici u Ljubljani, gde je zbog lošeg zdravstvenog stanja priključen na respirator.  Muzičar je intubiran i trenutno se bori sa jako teškim zdravstvenim problemima. Činjenica da Borina supruga, Dubravka, odbija da se oglašava na ovu temu, dodatno naglašava ozbiljnost situacije.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Shutterstock

Bora Đorđević

 

- Nažalost, stanje je i dalje kritično, a Bora je inkubiran na odeljenju intenzivne nege - navodi izvor za Kurir.

- Supruga se ne javlja i van je javnosti, što je potpuno razumljivo u ovakvoj situaciji - piše pomenuti medij.

Kako se mnogi prisećaju toga kakav se Đorđević ponašao dok je bio u punoj snazi, njegove reči ostale su duboko urezane. Naime, iako se redovno šalio da živi uprkos  broju godina kao pubertetlija, jednu situaciju ipak nije shvatao isprva ozbiljno. Naime, u jednom od intervjua, Bora je pričao o tome kako su mu lekari sugerisali da ostavi poroke, jer posle toliko godina konzumiranja istih, sebi je narušio zdravlje. 

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

- Prvi put sam prestao da pijem 2000. godine kada sam imao ozbiljnih problema sa zdravljem. Jedan pogled na mrtvačnicu na intenzivnoj nezi Kliničkog centra bio je dovoljan da shvatim neke stvari. Devet godina nisam ga konzumirao, ali onda sam ponovo počeo. Popio sam Dunav, Savu i obe Morave, ali prestao sam ponovo pre sedam meseci i želim da ostanem pri tome - rekao je Bora u jednom od svojih intervjua, pa je dodao:

- Poroci uzimaju danak, tako da nisu nikad dobra opcija. Živeo bih 100 godina da sam prestao da pijem kad je trebalo, ili da uopšte nisam počinjao. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading