RADA MANOJLOVIĆ I NJEN NOVI DEČKO PRVI PUT U JAVNOSTI! Lepa pevačica ponosno SVIMA POKAZALA svog izabranika!

Autor:

Zabava

27.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav macan!

RADA MANOJLOVIĆ I NJEN NOVI DEČKO PRVI PUT U JAVNOSTI! Lepa pevačica ponosno SVIMA POKAZALA svog izabranika!

Foto: Republika TV

Ispovesti, Rada Manojlović

Lepa, harizmatična, talentovana, prirodna, a slobodna! Ovo su sve epiteti kojima su svi u Srbiji opisivali jednu od omiljenih domaćih pevačica. Ponekad se čini da imamo samo jedan problem: kada ćemo i za kog dostojnog dečka udati našu Radu i oslobotiti je jedine "mane" i činjenice da je sama.

 

Foto: Republika.rs

Rada

Rada Manojlović je ponovo privukla pažnju javnosti, ovoga puta ne zbog svoje pevačke karijere ili urnebesno iskrenih izjava, već zbog svog emotivnog života. Naime, saznalo se da je Rada pronašla ljubav pored Vladimira Rankovića, koji je takođe aktivno uključen u njen profesionalni život.

Rada Manojlović nedavno je izdala novi album, a deo celog projekta je i njen novi dečko Vladimir Ranković.

Vladimir u pesmi koju je za Radu Manojlović pisala Marina Tucaković, peva muške delove numere, a može se videti kraj Rade i u spotu za pesmu "Rastaju se". 

Rada nije htela da prikaže u potpunosti svog izabranika, ali u jednom delu spota pojavljuje se njegova ruka. Specifične tetovaže, odale su njenog novog dečka.

Foto: printscreen/youtube.com/Rada Manojlović

Vladimir u spotu

Interesantno je da Vladimir Ranković ima brak iza sebe, iz kojeg ima dvoje dece. Ovo dodatno naglašava složenost i bogatstvo života pevačicine nove ljubavi, ali i pokazuje da je spremna da prihvati i podrži partnera u njegovim porodičnim obavezama. Međutim, emocije su, po svemu sudeći, uzajamne.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading