RADA OTKRILA STIHOVE MARININE POSLEDNJE PESME: Ovo niko nije očekivao na njenom repertoaru, a jednom njenom bivšem se POSEBNO SVIĐA (FOTO)

Autor:

Zabava

05.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Manojlovićeva kaže da reči nisu autobiografske, ali da definitivno privlače pažnju intrigantnom porukom.

RADA OTKRILA STIHOVE MARININE POSLEDNJE PESME: Ovo niko nije očekivao na njenom repertoaru, a jednom njenom bivšem se POSEBNO SVIĐA (FOTO)

Foto: ST/Nemanja Pančić, ATAImages

Poznata pevačica Rada Manojlović odnedavno je u Budvi, gde ima zakazane nastupe.

Ova popularna pevačica već neko vreme najavljuje novi album, a nedavno je ekskluzivno otkrila detalje teksta jedne pesme koju je napisala čuvena Marina Tucaković.


Marina je za Radu napisala jedan zaista zanimljiv tekst, koji, iako nije autobiografski, definitivno privlači pažnju intrigantnom porukom.

"Nisam drogirana da se družim s bivšim, pre ću s tvojom ribom da se zbližim" - glasi deo teksta poslednje pesme koju je čuvena Marina napisala za Radu. 

Već u najavi ovi stihovi obećavaju da će pesma biti nešto posebno i drugačije od dosadašnjeg repertoara ove popularne pevačice.

Republika

Foto: printscreen/pink, Republika.rs

Rada Manojlović i Milan Stanković su uvek aktuelna tema

Inače, javnost ni posle niza godina ne prestaje da intrigira Radin odnos s bivšem dečkom Milanom Stankovićem.

Jedna od tema koja je ponovo postala aktuelna je informacija koju je Saša Popović jednom prilikom izneo, a tiče se toga da je Manojlovićeva navodno platila iznos od 50.000 evra Stankoviću zbog njegovog odlaska iz "Granda".

Iako je ova priča ponovo došla u fokus javnosti, Rada nije želela previše da komentariše ovu temu, ističući da je već ranije odlučila da se ne bavi tim pitanjem.

Saša Popović je već to ispričao. Ako sam o tome ćutala od 2010, tako bih i nastavila - poručila je ona.

Međutim, jedno od neizbežnih pitanja bilo je i da li se Rada čuje s bivšim partnerom Milanom.

Foto: Instagram.com

Rada Manojlović jedva čeka sud publike o njenom novom albumu

Ovom prilikom Rada je istakla da ipak postoji komunikacija između njih, posebno kada je reč o ključnim stvarima oko njenog novog albuma.

Milan je, kako je istakla, osoba koja je uvek iskreno savetuje i čije mišljenje veoma poštuje.

- Ima on svoje neke momente kada je negde i ne može da se uhvati ni za početak ni za kraj. Ali, naravno, mi se čujemo oko nekih ključnih stvari oko albuma. On je taj koji me uvek iskreno posavetuje i koji posluša pesme. On ima svoje favorite. Novi album mu se sviđa. Ima jedna pesma koja mu se posebno sviđa. Zapravo ta pesma se svima sviđa i baš ne liči na mene. Od nje mnogo očekujem, ali videćemo. Baš me zanima kako će ljudi reagovati - zaključila je Rada za Kurir.

Takođe, istakla je da je je njemu veoma drag njen novi album, te da postoji jedna pesma koja se izdvojila i koja se razlikuje od njenog uobičajenog stila.

Ova izjava definitivno budi radoznalost fanova i postavlja pitanje kako će publika reagovati na ovaj Radin novi muzički izraz.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading