"STANJE JE OZBILJNO": Ovako mediji u Sloveniji pišu o ŽIVOTNOJ BORBI FRONTMENA RIBLJE ČORBE, fanovi se mole za Borin oporavak!

Autor:

Zabava

27.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni roker je trenutno na respiratoru, a fanovi iz regiona mole se za zdravlje legendarnog Bore Đorđevića.

"STANJE JE OZBILJNO": Ovako mediji u Sloveniji pišu o ŽIVOTNOJ BORBI FRONTMENA RIBLJE ČORBE, fanovi se mole za Borin oporavak!

Foto: ATA Images, Shutterstock

Zbog narušenog zdravstvenog stanja i problemima sa plućima roker Bora Đorđević je hospitalizovan u Kliničkom centru u Sloveniji, gde je trenutno na respiratoru. Fanovi iz regiona mole se za oporavak frontmena Riblje čorbe i upućuju poruke podrške slavnom muzičaru putem društvenih mreža.

Mediji u Srbiji neprekidno izveštavaju o zdravstvenom stanju rokera, baš kao i slovenački. Kako se navodi, Borino stanje je i dalje teško, a lekari se bore za njegov život.

Bora Đorđević je zbog teške upale pluća hospitalizovan u Ljubljanskom kliničkom centru! Bora na respiratoru, njegovo stanje je ozbiljno! Frontmen Riblje čorbe je na respiratoru, lekari ne mogu da ga operišu - neki su od naslova u slovenačkim medijima.

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Iako većinu vremena provodi u Sloveniji, Bora je jednom prilikom izjavio da je "sidro bacio u Ljubljani", gde uživa u miru i podršci ljudi koji ga duboko poštuju. Posete Srbiji su rezervisane za vreme provedeno sa sinom Borisom i vernom publikom, koja ga s nestrpljenjem očekuje širom zemlje.

Inače, Kliničko-bolnički centar u Ljubljani, u kojem se Bora trenutno nalazi, jedna je od najboljih bolnica u Sloveniji. Zanimljivo je da je ova bolnica poznata i po tome što se u njoj lečio doživotni predsednik SFRJ Josip Broz Tito, prenosi Kurir.

Supruga Dubravka Milaković, menadžer Bane Obradović i prijatelji redovno posećuju Bora u bolnici, a lekari ih svakodnevno obaveštavaju o njegovom zdravstvenom stanju. Bane Obradović je danas potvrdio da je Bora intubiran, ističući da se nadaju najboljem i da se intenzivno radi na njegovom oporavku.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading