OPA, BAŠKARE SE NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI! Nećete verovati SA KIM JE UHVAĆEN Duško Tošić u jeku razvoda od Karleuše! (GALERIJA)

Autor:

Zabava

06.08.2024

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se saznalo!

OPA, BAŠKARE SE NA EGZOTIČNOJ DESTINACIJI! Nećete verovati SA KIM JE UHVAĆEN Duško Tošić u jeku razvoda od Karleuše! (GALERIJA)

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Jelena i Duško

Duško Tošić, fudbalski menadžer i bivši suprug naše pop dive Jelene Karleuše, trenutno provodi svoje slobodno vreme uživajući u letnjem odmoru.

Iako je pokušavao da zadrži svoju privatnost daleko od očiju javnosti, nedavne objave na Instagramu otkrivaju da Duško provodi vreme sa porodicom u Bodrumu. Na fotografijama se može videti kako uživa sa sestrom Katarinom i mlađom ćerkom Nikom, dok se starija ćerka Atina ne pojavljuje na pomenutim slikama.

Razvod od Jelene Karleuše

Nedavno je ozvaničeno da se Jelena Karleuša i Duško Tošić razvode sporazumnim putem, nakon što su uspeli da se dogovore oko podele imovine stečene tokom braka. Sva imovina će biti prepisana na njihove ćerke Atinu i Niku, osim jedne nekretnine - vile na Senjaku, koja pripada isključivo Jeleni.

Foto: Instagran screenshot

Jelena Karleuša

Privatnost i javnost

Duško se trudi da zadrži svoju privatnost, ali kao javna ličnost, nije uvek u mogućnosti da to u potpunosti ostvari. Odmor u Bodrumu sa porodicom pruža mu neophodnu priliku da se opusti i uživa daleko od medijske pažnje.

Duško Tošić trenutno uživa u vremenu provedenom sa porodicom na letnjem odmoru, dok se sporazumno razvodi od Jelene Karleuše i trudi se da održi balans između privatnosti i javnosti. Očigledno je da je porodica prioritet za Duška, te se svi nadaju da će nastaviti da uživa u svakom trenutku provedenom sa svojim najbližima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading