OVO SE KRIJE U TESTAMENTU MARINKA ROKVIĆA: Nakon SMRTI otkriveno kako je podelio imovinu!

Autor:

Zabava

26.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U testamentu Marinka Rokvić otkrivena istina o podeli imovine!

OVO SE KRIJE U TESTAMENTU MARINKA ROKVIĆA: Nakon SMRTI otkriveno kako je podelio imovinu!

Foto: ST/Dragan Kadić

Pevač Marinko Rokvić, poznat po svojoj muzičkoj karijeri, ostavio je iza sebe nasledstvo koje je pažljivo raspodelio među svojim sinovima. Ovaj vrsni umetnik, ali pre svega posvećeni otac, želeo je da njegovi naslednici žive u miru i slozi posle njegove smrti.

Marinko je vredno radio tokom čitavog svog života kako bi obezbedio svoju porodicu. Sa Slavicom Rokvić, pevač je dobio sinove Marka i Nikolu, dok je njihov brat Dario potekao iz vanbračne zajednice. Iako je bio poznat kao vragolan, Marinko je vodio računa o svojoj porodici i nije ih nikada razdvajao. Bio im je neizmerno posvećen i pružio im je sve što je mogao.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić, Instagram

Nikola Rokvić i Marinko Rokvić

 


Marinko je bio svestan opasnosti bolesti i odlučio je da sve svoje bogatstvo i imovinu podeli na pravedan način. Napisao je testament kojim je sve pravedno podelio na tri dela, kako bi nijedan sin nije bio zakinut ni za ljubav, ni za pažnju, ni za finansije. Otvoreno je razgovarao sa svojom decom o raspodeli imovine, kako bi se izbegle eventualne nesuglasice u budućnosti.

- Marinko je s jedne strane bio veliki vragolan, a s druge veliki gospodin, ali porodica mu je bila na prvom mestu. Sinove nikad nije razdvajao. Svu trojicu je neizmerno voleo - ispričala je pevačica bliska sa Rokvićima za Republiku, pa nastavlja:

Republika

Foto: e-Stock

Nikola Rokvić na sahrani oca Marinka Rokvića

 

- Pružio im je sve što je mogao, a ono što je stekao tokom života i bogate karijere podelio je na ravne časti. Nijedan sin nije zakinut, što bi se reklo, ni za ljubav, pažnju, a ni za nekretnine i finansije koje je ostavio iza sebe. On je bio svestan da je bolest opasna i da uzima maha, pa je s decom otvoreno razgovarao o svemu i uz dogovor su raspodelili da svi u porodici budu zadovoljni. Nije želeo da ode a da za sobom ostavi sinove koji će da se svađaju oko imovine. Videli ste da je kako dolikuje ispraćen na večni počinak, verujte, to je i zaslužio - navela je pevačica tada za "Republiku".

BONUS VIDEO:

<a data-cke-saved-href="https://www.novosti.rs/sport/tenis/1402661/novak-djokovic-najnovije-vesti-doping-janik-siner-dopingovao-nije-kaznjen-moze-igra-atp-usopen-2024-ipak-mozda-bude-izbacen-vada-svetska-antidoping-agencija-pravo-zalbu-rok-sesti-septembar?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" href="https://www.novosti.rs/sport/tenis/1402661/novak-djokovic-najnovije-vesti-doping-janik-siner-dopingovao-nije-kaznjen-moze-igra-atp-usopen-2024-ipak-mozda-bude-izbacen-vada-svetska-antidoping-agencija-pravo-zalbu-rok-sesti-septembar?utm_source=nportal&utm_medium=nportal-single&utm_campaign=nportal-dve-vesti" target="_blank" class="news-item title=" РАДОВАО="" СЕ="" ПРЕ="" ВРЕМЕНА?="" Јаник="" Синер="" можда="" усред="" Ју-Ес="" опена="" буде="" избачен="" из="" тениса?!"="" style="margin: 0px 0px 20px; box-sizing: border-box; color: rgb(233, 29, 30); text-decoration-line: none; display: flex; align-items: flex-start; padding: 0px; border-bottom: none; flex: 0 0 calc(50% - 7.5px); width: calc(50% - 7.5px);">

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading