NIKOLI ROKVIĆU PUNO SRCE ŠTO PEVA OLIMPIJCIMA: Spremio im je posebno iznenađenje, ovo će ih sigurno OBRADOVATI, ali i IZMAMITI SUZE!

Autor:

Zabava

12.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularni pevač otkrio da će našim sportistima pevati i pesme svog pokojnog oca.

NIKOLI ROKVIĆU PUNO SRCE ŠTO PEVA OLIMPIJCIMA: Spremio im je posebno iznenađenje, ovo će ih sigurno OBRADOVATI, ali i IZMAMITI SUZE!

Foto: Dragan Kadić, ATA Images/Antonio Ahel

Jedan od pevača kome je pripala čast da noćas uveliča slavlje srpskim olimpijcima je i Nikola Rokvić, koji je otkrio da će se posebno potruditi da naši sportisti osete kao da je i njegov pokojni otac Marinko Rokvić uz njih, jer je poznato koliko je voleo sport i uspehe Srbije.

On je ponosno istakao da mu je srce puno zbog medalja koje je osvojila naša zemlja i najavio odličan provod. 

- Radujem se kao i cela nacija! Započeću sa nekom mojom pesmom, pa ću onda neku i Marinkovu, pa neku tradicionalnu, tako da - biće veselo - otkrio je Nikola za Kurir.

Inače, pored njega,olimpijci će uživati i u pesmama Danice Crnogorčević, Milice Pavlović, Milice Todorović, Radiše Trajkovića Đanija, Željka Šašića, Tanje Savić i Katarine Gardijan, dok je Svetlana Ceca Ražnatović izrazila žaljenje što neće pevati jer nije u zemlji.

Republika

Foto: Starsport

Danica Crnogorčević zapevala i na balkonu ispred Starog dvora

Podsetimo, na svečanom dočeku ispred balkona bila je neverovatna atmosfera, oko 50.000 ljudi dočekalo je naše sportiste, a Danica Crnogorčević pevala je srpskim olimpijcima okićenim medaljama u Parizu. 

Nakon svečanog dočeka ispred Starog dvora, usledila je proslava u prestižnom prestoničkom klubu, koji je specijalno dekorisan u bojama srpske zastave kako bi se u potpunosti uskladila atmosfera za veliko slavlje naših sportista.

U pripremama za ovu priliku, sve je bilo pažljivo organizovano kako bi se napravila nezaboravna atmosfera.

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading