SKINULA SE UDOVICA MARINKA ROKVIĆA: Slavica pokazala IZVAJANO TELO u mini bikiniju!

Autor:

Zabava

10.08.2024

23:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavica Rokvić pokzala vitku liniju!

SKINULA SE UDOVICA MARINKA ROKVIĆA: Slavica pokazala IZVAJANO TELO u mini bikiniju!

Foto: instagram.com

Slavica Rokvić, udovica Marinka Rokvića, privlači pažnju svojim brojnim talentima i inspirativnim objavama na društvenim mrežama. Njen "Instagram" nalog je veoma praćen zbog saveta koje deli, ali i zbog svoje prirodne lepote koja je tema interesantna za mnoge.

Pripadnice nežnijeg pola često pronalaze zlatne savete na Slavičinom Instagram nalogu, gde ona otkriva svoje bjuti trikove za održavanje mladolikog izgleda. Njen prirodni izgled je tema koja privlači mnogo pažnje, a komplimenti za njenu besprekornu liniju i zategnuto telo su neizostavni.

 

 

- Sve počinje i završava se našim mislima. U najtežim trenucima setite se lepih stvari u životu. Drage moje, budite jedinstvene, marke na vašoj odeći su nebitne. Budite marka u duši, imajte svoj stav, pa makar i pogrešan - napisala je između ostalog Slavica u opisu fotografije. 

Slavica je nedavno objavila fotografiju sa plaže na kojoj pozira u atraktivnom kupaćem kostimu na pruge. Njen savršen struk i zategnuto telo su privukli mnogo pažnje, posebno zato što retko deli ovakve slike sa svojim pratiocima. Mnogi su bili oduševljeni njenom pojavom, primećujući da izgleda sjajno bez bilo kakvih filtera i fotošopa.

Foto: printskrin

Slavica Rokvić i Marinko Rokvić

 


Slavičin izgled u kupaćem kostimu izazvao je veliku pažnju i polemiku na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da ova dama vodi izuzetno dobar računa o svom izgledu. Njen uticaj na mrežama je očigledan, a mnogi je smatraju inspiracijom kada je u pitanju nega tela i prirodna lepota.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading