OVA ŽENA JE MARINKU ROKVIĆU RODILA VANBRAČNOG SINA: Dario je sa majkom odselio u Kanadu, ali je ostao blizak sa ocem i polubraćom (FOTO)

Autor:

Zabava

25.08.2024

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Folker se nije venčao sa Milom, ali je priznao naslednika.

OVA ŽENA JE MARINKU ROKVIĆU RODILA VANBRAČNOG SINA: Dario je sa majkom odselio u Kanadu, ali je ostao blizak sa ocem i polubraćom (FOTO)

Foto: ST/N. Mandić, Facebook/Dario Rokvić

Poznati pevač Marinko Rokvić bio je poznat po svojoj muzici, ali i po skladnom braku sa suprugom Slavicom sa kojom ima dva sina Nikolu i Marka.

Međutim, pre nego što se venčao sa Slavicom, Marinko je bio u vezi sa Milom, sa kojom je dobio sina Darija.

Iako Marinko i Mila nisu stupili u brak, pevač je priznao vanbračnog sina, a Dario je uspostavio jako blizak odnos sa braćom i njihovom majkom.

Republika

Foto: facbook printsvreen

Dario Rokvić održava blizak odnos sa braćom Nikolom i Markom

Dario je sa majkom odselio u Kanadu, ali je sve vreme negovao blizak odnos sa braćom i sa ocem Marinkom, kod kog je dolazio gotovo svakog leta.

Iako nisu odrasli zajedno, Dario je govorio o svom uzbuđenju kada je prvi put upoznao oca, ali i o tome kako je postepeno uspostavio odnos sa njim.

Zanimljivo je da je Dario sada otac dvojice sinova, Romea i Matea, i da je održao blizak odnos sa svojim polubraćom i njihovom decom.

Republika

Foto: Skrinsot

Dario Rokvić sa majkom Milom

Iako je javnost u nekom momentu saznala za Marinkovog vanbračnog sina, o njegovoj majci se gotovo ništa nije znalo, pa čak ni kako izgleda, a sada se na društvenoj mreži na profilu njenog sina može videti njihova zajednička fotografija.

Jedan od ključnih faktora za održavanje porodične harmonije i bliskosti među članovima porodice bio je uticaj Marinkove supruge Slavice.

Republika

Foto: printscreen/instagram.com/rokvicslavica

Slavica i Marinko Rokvić su imali skladan brak pun razumevanja i podrške

Ona je bila podrška i Dariju, vodila ga je na različite događaje i putovanja, čime je doprinela tome da se uspostavi blizak odnos među svim članovima porodice.

Podsetimo, Marinko Rokvić je bio poznat kao pevač, ali je takođe ostavio i nasleđe porodične harmonije i bliskosti među svojim sinovima, uključujući i vanbračnog sina Darija.

Njihov odnos je primer kako se ljubav i podrška mogu održati i izgraditi iako okolnosti nisu uvek jednostavne.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading