NAŠ PEVAČ IDE HITNO NA LEČENJE: Pronađeno njegovo OPROŠTAJNO PISMO, javnost u suzama!

Autor:

Zabava

26.08.2024

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bojan Tomović doneo je konačnu odluku!

NAŠ PEVAČ IDE HITNO NA LEČENJE: Pronađeno njegovo OPROŠTAJNO PISMO, javnost u suzama!

Foto: Facebook.com printscreen

Pevač Bojan Tomović već duže vreme otvoreno govori o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem. Nedavno je najavio da će uskoro otići na bolničko lečenje kako bi se izborio sa povratkom depresije.

Bojan Tomović se godinama bori sa bipolarnim poremećajem, a sada je šokirao priznanjem da želi da ga uspavaju u Holandiji. Naime, Tomović se oglasio i priznao da želi da ga uspavaju u Holandiji, gde je eutanazija legalna. Pevač ističe da je živeti i boriti se sa bipolarnim i posttraumatskim poremećajem jako iscrpljujuće, te da nema više snage za borbu.

Republika

Foto: Instagram.com

Bojan Tomović ide na lečenje

 


Bojan je putem društvenih mreža najavio da će uskoro otići na bolničko lečenje kako bi se izborio sa depresijom koja se ponovo vratila. Pevač je istakao da će se neko vreme povući iz javnosti, ali da se nada da će se nakon lečenja vratiti u život.

Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i oteraju depresiju koja se ponovo vratila, i to na velika vrata - napisao je on.

Jedno vreme se nećemo družiti, a kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život, što bi rekli: "Tiha voda, breg roni". Mrzim bipolarni - dodao je Bojan.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

 

Bojan Tomović ističe da je iscrpljen od borbe sa bipolarnim poremećajem te da je odlučio da putuje do Holandije, gde planira da iskoristi legalnu mogućnost eutanazije kako bi se oslobodio muka. Pevač je istakao da je umoran od terapija i lekova koji su ga deformisali u svakom smislu te da je odlučio da preduzme korake ka završetku svoje patnje.

Bojan Tomović otvoreno govori o svojoj borbi sa mentalnim zdravljem, ističući kako je iscrpljenost od borbe sa bipolarnim poremećajem dovela do odluke o odlasku na bolničko lečenje i putovanju do Holandije radi eutanazije. Ova priznanja su šokirala javnost i pokrenula raspravu o važnosti brige o mentalnom zdravlju.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading