NAŠEM PEVAČU KRIŠOM STAVLJALI LEKOVE U PIĆE! Stravični detalji lede krv u žilama, majka umešana u sve!

Autor:

Zabava

09.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna ispovest pevača o teškim trenucima i povratku na scenu!

NAŠEM PEVAČU KRIŠOM STAVLJALI LEKOVE U PIĆE! Stravični detalji lede krv u žilama, majka umešana u sve!

Foto: instagram.com/bojan.tomovic

Crnogorski pevač Bojan Tomović već više od decenije se bori sa bipolarnim poremećajem, o čemu je nedavno detaljno govorio. Tomović je otkrio da je pre osam godina bio primoran da se povuče sa estrade zbog bolesti, koja je rezultirala odbacivanjem od strane javnosti.

Tomović je otvoreno pričao o svojoj borbi sa bipolarnim poremećajem, otkrivajući da je ležao na psihijatriji i dobijao poruku da snimi spot, što mu je u prvi mah delovalo kao šala. Ipak, nakon emisije, pevač je dobio podršku publike i odlučio se vratiti na scenu. Počeo je snimanje albuma pod nazivom "Dečak iz vode" i uskoro se vratio u javni život.

Republika

Foto: ST/ D. KADIĆ

Bojan Tomović

 

Posebno emotivan trenutak bio je kada je glumica Eva Ras u jednom spotu glumila njegovu majku, što je pevaču bilo veoma emotivno iskustvo. Tomović je otkrio da je kasnije saznao da je i sama Eva Ras imala teške trenutke u svom životu, te da je bila veoma emotivna scena kada je ona krišom stavljala lekove u piće, jer je Bojan odbijao da ih pije, ne sluteći da je to isto činila i njegova majka u prošlosti.

- Eva Ras u jednom spotu glumi moju majku i to je bilo jako emotivno. Kasnije sam saznao neke stvari iz njenog života, jako je emotivan trenutak kada mi Eva Ras krišom stavlja lekove u piće, jer odbijam da ih pijem, a meni je to stvarno majka radila kada sam odbijao - ispričao je Bojan Tomović za domaće medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading