NAŠA POZNATA PEVAČICA RADILA ZA POZNATU STRIPTIZETU: Branka Blek Rouz otkrila ŠOK ISTINU!

Autor:

Zabava

25.08.2024

23:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Branka BLek ROuz otkrila veliku tajnu!

NAŠA POZNATA PEVAČICA RADILA ZA POZNATU STRIPTIZETU: Branka Blek Rouz otkrila ŠOK ISTINU!

Foto: V. Lukić

Branka Blek Rouz

Branka Blek Rouz, jedna od pionira srpske striptiz scene, izgradila je svoju reputaciju kao vlasnica i glavna atrakcija u svom klubu pre više decenija. Njen lokal je postao poznat po visokim standardima, elitnoj klijenteli i profesionalnim igračicama. Među njenim učenicama nalazila se i popularna reperka i pevačica Mimi Mercedes, čija je majka takođe javno poznata ličnost na domaćoj sceni.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Mimi Mercedes

 


Kada je Mimi došla kod Branke, ona je istakla da je mlada reperka već tada pokazivala izuzetan profesionalizam. Branka je naglasila da je u njenom klubu vladalo strogo pravilo o nedozvoljenosti prostitucije i narkotika, čak je isticala da je sprovodila testove na narkotike ne samo među plesačicama, već i među svim zaposlenima. Ovo je bilo posebno važno za nju, s obzirom na porodično iskustvo sa narkoticima, imajući u vidu da je njen mlađi brat bio bivši zavisnik.
Republika

Foto: V. Lukić

Branka Blek Rouz

 

Mimi je došla kod mene i mogu da kažem da je i tada bila vrlo profesionalna. Njena majka kada je čula za to, došla je kod mene i ja sam objasnila da je njena ćerka bezbednija kod mene u klubu nego u gradu. Kod mene je pravilo da nema prostitucije i narkotika, čak i testiram na narko test ne samo plesačice već i sve zaposlene. To je meni jako važno jer mogu da kažem da sam porodično istraumirana na tu temu jer je moj mlađi brat bivši zavisnik i znam kolika je to muka. A da, istina je da je dolazila da pleše i ćerka Maje Odžaklijevske – otkrila je Branka piše Espreso.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading