SVI DETALJI O SMRTI SINA ŽELJKA SAMARDŽIĆA OBELODANJENI: Pevač progovorio o najvećem BOLU!

Autor:

Zabava

25.08.2024

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Željko Samardžić otvorio dušu!

SVI DETALJI O SMRTI SINA ŽELJKA SAMARDŽIĆA OBELODANJENI: Pevač progovorio o najvećem BOLU!

Foto: Republika

Željko Samardžić

Pevač Željko Samardžić retko govori o bolnoj temi iz prošlosti, ali je nedavno otkrio da je početak građenja svoje porodice bio obeležen velikim gubitkom. Naime, pevač je izgubio svog sina kada je imao samo tri meseca, što je predstavljalo veliku tugu za celu porodicu. Prisutnost porodične podrške tokom tog teškog perioda bila je od velikog značaja, a sam Željko ističe da je to iskustvo ostavilo dubok trag u njegovom životu.

Republika

Foto: Republika

Željko Samardžić

 

- Sećam se tog perioda, moja pokojna baba je došla na babine, prvi put da vidi svog praunuka, za nju je bio veliki šok kada se sve desilo. U Crnoj Gori je muška glava velika stvar. Nikada to neću zaboraviti. Familijarno smo išli svi iz Mostara u Nikšić da odradimo te obrede.Očeva porodica je iz Nikšića, tamo smo sahranili malog Zlatka, to je bila tuga za sve nas.

Željko i njegova supruga danas imaju tri ćerke, koje su im podarile i unuke, a tada je govorioi o svojoj lepšoj polovini.

Republika

Foto: ST/Nikola Mutić

Željko Samardžić

 

- Pokupio sam je s mature, ona je tada bila maturantkinja Ekonomske škole, rekao sam joj: 'Ti ideš kući sa mnom'. Inače, ja sam joj i pevao na maturi, postoji i fotografija te večeri. Ona je odmah pristala da pođe sa mnom, ali njeni roditelji su bili protiv naše veze. Muzičari su tada bili na lošem glasu, odmah pored fudbalera i još nekih zanimanja. Međutim, ja sam sve to već za nekih pet-šest dana doveo u red. Njeni su mi govorili da ona želi da studira, a ja sam rekao da to može i pored mene. Ali onda su brzo došla i dečica, to vam je život... Ona nikada nije zažalila zbog svoje odluke. Dan-danas imam odličan odnos s njenom familijom, život sve to nekako namesti - svojevremeno je Željko izpričao za Story.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading