KOMŠIJE DRAGANE MIĆALOVIĆ PROGOVORILE: Otkrili PRAVO LICE glumice, ovome se niko nije nadao!

Autor:

Zabava

25.08.2024

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Komšije Dragane Mićalović otkrile kako se glumica zaista ponaša.

KOMŠIJE DRAGANE MIĆALOVIĆ PROGOVORILE: Otkrili PRAVO LICE glumice, ovome se niko nije nadao!

Foto: ATA Images

Javnost je nedavno imala priliku da vidi kako mlada glumica Dragana Mićalović prolazi kroz različite emocije dok je obelodanila da je konačno kupila svoj stan. Ova odluka nije došla slučajno, već kao rezultat podizanja kirije od strane stanodavca. Sada se Dragana uselila u svoj kutak, iako ga još uvek oprema, kako su otkrili njeni komšije.

Kako otkrivaju komšije, Dragana je privatno osoba skromnog stila, često bez šminke i u opuštenoj odeći. Jedna komšinica ističe da je prva pružila ruku pozdrava glumici, koja je tiha i povučena, a često je viđaju kako dolazi i odlazi sa snimanja. Takođe, komšinica izražava svoje iznenađenje što je glumica retko viđaju u kupovini, pretpostavljajući da se hrani u restoranima ili naručuje dostavu hrane.

Republika

Foto: ST/Dragan Kadić

Dragana Mićalović

 

- Kada se doselila bila nam je poznata, a onda su mi ćerke objasnile i odakle. Privatno je uglavnom bez šminke i u nekim širokim stvarima, pa čovek ne može da ni da ih prepozna. A možda im je to zapravo i cilj, da ih ne smaramo pitanjima, kaže gospođa koja živi preko puta glumice.

- Ja sam se njoj prva javila, ona je uzvratila. Nekako je tiha. Znate, to dete mnogo radi, ja koja sam dokona pa je ne viđam tako često. Odvoze je i dovoze sa snimanja, a sada je evo nema duže. Verovatno je na moru, kaže komšinica

- Možda je bilo sedeljki, ali žurki ne, kaže kroz osmeh jedna jedna mlađa komšinica i dodaje:

- Čula bi se muzika, a to već nije bio slučaj. Dolaze neki ljudi, ali ne znam da li idu kod nje na tom spratu. Nisam obraćala pažnju. Videla sam jednom Bobu sa ćerkama, ona je sigurno išla kod nje, nema kod koga drugog.

Susedi kažu da Dragana retko ide u kupovinu.

 

- Ja ne znam šta to dete jede, ja radim u prodavnici blizu i nije nam nijednom bila. Hrani se sigurno po restoranima, mada ulazi u tu zgradu često dostavljač hrane, današnja omladina ne kuva, smtra ova gospođa i dodaje:

- Lepo je kada se neko tako mlad skući, nije lako danas ući u kredit ali eto ona radi i sigurno je znala da proceni. Deluje kao tiha i prizemna osoba, pristojno se javi. Stalno vuče neke papire i knjige sa sobom, to je verovatno ono što zovu scenario.

Komšije kažu da Dragana još oprema stan i kuburi sa majstorima.

- Dok se sređivao stan često smo je viđali kako dolazi i odlazi. Sada je verovatno većina toga završina, ali i dalje stiže nešto od nameštaja i neke detalje unosi. Bili su skoro neki majstori. Znate kako je to sa majstorima, nikada ne možete sa njima da se dogovorite tačno i precizno, kaže Dimitrije koji kaže da Dragana uživo izgleda mlađe, za Blic.

- Na ekranu je našminkaju i naprave frizuru pa izgleda starije, privatno deluje mlađe i sa vrlo malo šminke se kreće.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading