OVO JE TAČAN IZNOS PENZIJE VERICE ŠERIFOVIĆ: Pevačica donela ŠOK ODLUKU, pa priznala kolika su joj primanja!

Autor:

Zabava

25.08.2024

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Verica Šerifović je donela važnu odluku!

OVO JE TAČAN IZNOS PENZIJE VERICE ŠERIFOVIĆ: Pevačica donela ŠOK ODLUKU, pa priznala kolika su joj primanja!

Foto: ATA Images

Verica

Pre nešto više od godinu dana, Verica Šerifović je donela odluku o penzionisanju nakon dugogodišnje uspešne karijere. Sa 39 godina uplaćenog radnog staža, od čega 27 godina u Srbiji i 11 u Austriji, Verica sada uživa u zasluženoj penziji i dodatnim primanjima iz inostranstva. Sa penzijom od oko 35.000 dinara u Srbiji i dodatnih 14 austrijskih penzija od oko 250 evra, Verica može da uživa u duploj isplati, koju prima u maju i oktobru.

– Ukupno 39 godina uplaćenog radnog staža, 27 u Srbiji i 11 u Austriji. Penzija ovde je sada oko 35000 dinara , i austrijska malo manje od 250 evra, ali njih imam 14 ukupno. U maju i u oktobru primam duplu. Znači sada sam primila duplu 470 evra i ova srpska– objasnila je Verica svojevremeno, piše Grand.


Osim što uživa u penzionerskim danima, Verica se posvetila svom unuku Mariu, koji je nedavno otkrio javnosti kakva je Verica baba. Iako je otkrio da Verica zna da pređe svoje granice kao baba, ističe da je ona i dalje dobra i da mu ništa ne zamera. Njihov odnos je pun ljubavi i razumevanja, a Verica uživa u ulozi bake.
Republika

Foto: ATA Images

Verica Šerifović

 


Pored penzionerskih dana i porodičnog života, Verica i dalje ostaje prisutna u javnosti kroz svoj rad u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda". Nervozni momenti i zanimljivosti sa snimanja ove emisije privlače pažnju javnosti, a Verica ostaje aktivna i posvećena i u ovom segmentu svog života.

Kroz godine rada i posvećenosti muzici, Verica Šerifović je ostvarila značajan uspeh i sada može da uživa u zasluženoj penziji i mirnijem životu sa svojim unukom Mariom. Njena karijera i dalje ostaje upamćena po brojnim hitovima, a njena uloga bake i dalje privlači pažnju javnosti.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading