DA LI ZNATE DA BARBARA BOBAK NIKAD NE PEVA PESME OVE PEVAČICE? Otkriveno šta se desilo među njima!

Autor:

Zabava

05.08.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Barbara Bobak otkrila zbog čega ne peva pesme jedne koleginice na nastupima!

DA LI ZNATE DA BARBARA BOBAK NIKAD NE PEVA PESME OVE PEVAČICE? Otkriveno šta se desilo među njima!

Foto: TV Pink/printscreen

Barbara Bobak, poznata po obradama tuđih pesama, otkrila je da postoji nekoliko pesama koje nikada ne bi pevala jer smatra da ne može dovoljno dobro da ih izvede, kao originalni izvođači. Iako je stekla popularnost upravo kroz kavere, Bobakova je svesna svojih mogućnosti i radi na onome što joj najbolje ide od ruke.

Njeni nastupi uvek privlače punu pažnju publike, ali ona pažljivo bira pesme koje joj najviše odgovaraju. Kako kaže, pliva u narodnom i zabavnom žanru, ali priznaje da ne može da se oproba u rok, metal ili operu. Otvoreno je priznala da ne bi mogla da otpeva pesmu, na primer, Verice Šerifović onako kako bi je ona otpevala, ali istovremeno smatra da je zadovoljna svojim pevačkim umećem.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Barbara Bobak

 

Ne mogu sve da pevam. Plivam u narodnom i zabavnom, ne umem rok, metal, operu. Ne mogu nikada da otpevam neku pesmu na primer Verice Šerifović onako kako bi je ona otpevala, ali smatram da sam okej - priznaje pevačica.



Pored uspešnih obrada, publika je zavolela i Bobakovu autorske pesme. U jednoj emisiji otkrila je da učestvuje u pravljenju svake svoje pesme i da su u velikoj meri proizvod njenih ideja. Ova iskrenost i autentičnost su ono što je izdvojilo Bobakovu na estradi, a njen rad na autorskom stvaralaštvu donosi joj veliku satisfakciju.

Foto: ATA Images

Verica Šerifović

 


Upitana da li je propustila nekada šansu da neka pesma postane njena koja je kasnije postala hit, Barbara je otkrila da je relativno kratko na estradi te da je zadovoljna time što su njene pesme plod njenog rada i ideja. Istakla je da je niko ne može ukrasti ili ponuditi nekom drugom, te da je to bio ključni faktor u održavanju autentičnosti njenog stvaralaštva.

U zaključku, Barbara Bobak je pevačica koja odaje utisak iskrenosti i autentičnosti. Njena skromnost u priznanju sopstvenih granica, ali istovremeno samopouzdanje u ono što radi, čine je jedinstvenom figurom na domaćoj estradi.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading