POJAVILA SE NIKAD VIĐENA FOTKA ŽARKA LAUŠEVIĆA I NJEGOVE ĆERKE: Poznati glumac otvorio album i sve rasplakao!

Autor:

Zabava

25.08.2024

17:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mima Karadžić objavio je fotografiju koja je sve dirnula.

POJAVILA SE NIKAD VIĐENA FOTKA ŽARKA LAUŠEVIĆA I NJEGOVE ĆERKE: Poznati glumac otvorio album i sve rasplakao!

Foto: youtube/printscreen/Cmc Nadlanu, Facebook.com/Asja Dabović

zarko

Poznati glumac Mima Karadžić nedavno je obradovao svoje fanove na društvenim mrežama objavom retkih fotografija iz svoje mladosti. Na jednoj od fotografija, Mima pozira sa pokojnim glumcem Žarkom Lauševićem i njegovom ćerkom Janom, ostavljajući mnoge da se sete vremena kada su ove dve glumačke legende bile u punom sjaju.

Na prvoj fotografiji, koja datira iz prošlog veka, možemo videti Mimu i Žarka kako se smeju dok ih drži za rame, dok je Janina mladost i lepota sija s druge strane kadra. Ova slika je sigurno izazvala talas emocija kod mnogih obožavalaca, podsećajući ih na nezaboravne trenutke iz prošlosti.

 

 


Nakon nostalgičnog putovanja kroz vreme, Mima je iznenadio svoje pratioce objavivši još jednu fotografiju, ovoga puta iz sasvim drugačijeg vremenskog perioda. Na ovoj slici, Jana Laušević, ćerka Žarka Lauševića, pozira sa Mimom Karadžićem, simbolično spajajući dve generacije glumačkih talenata.

Ova fotografija predstavlja prelep spoj prošlosti i sadašnjosti, pokazujući kako se vreme odrazilo na ove dve porodice, ali istovremeno naglašavajući lepotu i eleganciju koja je prisutna u oba vremenska perioda. Mnogi su se divili ovom spoju prošlosti i sadašnjosti, ističući sličnosti između ove dve generacije glumačkih velikana.

Mima Karadžić je još jednom pokazao svoju ljubav prema glumi i kolegama, podsećajući nas na nezaboravne trenutke iz prošlosti, ali istovremeno nas uvodeći u svet novih talenata i novih priča. Ove fotografije su definitivno podstakle nostalgiju kod mnogih, ali su istovremeno doneli i osmeh na lica svih onih koji su imali priliku da vide ove prelepe slike.

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading