ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE BORE ĐORĐEVIĆA, LEKARI NAJBLIŽIMA SAOPŠTILI NOVE VESTI! Hitno stigla informacija od menadžera!

Autor:

Zabava

25.08.2024

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bora Čorba se trenutno bori za život!

ZAKOMPLIKOVALO SE STANJE BORE ĐORĐEVIĆA, LEKARI NAJBLIŽIMA SAOPŠTILI NOVE VESTI! Hitno stigla informacija od menadžera!

Foto: Shutterstock, ATA Images

Čuveni roker Bora Đorđević, frontmen grupe "Rilja čorba", trenutno se nalazi u teškom stanju. Zdravstveni problemi su ga primorali da bude primljen u bolnicu u Sloveniji, gde je trenutno priključen na kiseonik. Ova vest je rastužila mnoge ljude širom regiona.

Vest o Bori Đorđeviću je izazvala lavinu podrške i reakcija, kako od njegovih fanova, tako i od kolega iz muzičke industrije. Sada se za oglasio i Borin menadžer, Bane Obradović ,koji  je otkrio u kakvom je stanju sada čuveni roker:

Republika

Foto: Republika

Bane Obradović

 

- Bora je na respiratoru, zbog komplikacija uzrokovanih hronično obstruktivnom bolesti pluća.U Kliničkom centru Ljubljana je, a pluća su mu u izuzetno u lošem stanju - rekao je Bane za Pink.rs.

Nedavno se, podsetimo, oglasio i Bane Opačić, koji je pričao o Borinom stanju.

- Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je Bane Opačić za Informer.

Pevač Filip Mitrović, poznat po učešću u "Prvi glas Srbije" i rijalitiju "Farma", javno je uputio reči podrške Bori putem svog Instagram profila. Njegove reči odražavaju duboko poštovanje i želju za oporavkom za legendarnog rokera.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Filip Mitrović

 

Ovim gestom, Mitrović je pokazao da je Bora Đorđević ostavio dubok trag u muzičkoj industriji i da je njegovo trenutno zdravstveno stanje duboko dirnulo mnoge ljude.

- Sve moje molitve idu za tebe i da nam te Bog čuva još dugo - napisao je pevač u objavi na Instagramu, uz fotografiju Bore Čorbe i emodžija ruku koje se mole.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading