STARLETA DOHVATILA KOLEGINICU U BAZENU, PA KRENULA DA JE LJUBI! Prolaznici ih usnimili u VRELOJ AKCIJI, sve završilo na internetu!

Autor:

Zabava

25.08.2024

16:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijana Ajfon je najavila vreli sadržaj na platformi za odrasle.

STARLETA DOHVATILA KOLEGINICU U BAZENU, PA KRENULA DA JE LJUBI! Prolaznici ih usnimili u VRELOJ AKCIJI, sve završilo na internetu!

Foto: Nikola Mutić

Tijana Ajfon

Starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, odlučila je da napusti svet rijalitija i krene u novom smeru - pokrenula je svoj sopstveni biznis. Umesto da se oslanja na rijaliti karijeru, Tijana je odlučila da stvori svoj brend odeće, fokusirajući se na haljine i kupaće kostime. Međutim, Ajfonka je sada naoravila još jedan korak ka lakoj zaradi, te otvorila i profil na sajtu za odrasle, gde već uveliko deli golišave fotografije.

Tijanina odluka da se okrene preduzetništvu izazvala je dosta pažnje i polemike javnosti. Mnogi su je kritikovali zbog otvaranja profila na famoznom "Onlifensu", dok su drugi podržavali njen novi put. Tijana je istakla da su je mnogi osuđivali, ali da ima veliku podršku svojih fanova na novom sajtu, što joj je dalo dodatnu motivaciju za dalji rad.

Republika

Foto: instagram.com/ticamaksimoviccocoti

Tijana Ajfon

 

Svakodnevno obraduje pratioce novim sadržajem, a danas je novom fotografijom najavila vrele scene sa svojom koleginicom, popularnom TikTokerkom, Tamarom Bojanić, koja takođe zgrće novac na ovoj platformi za odrasle. Uslikale su se u bazenu, ljubeći se, pa privukle pažnju svih prisutnih, ali i fanova na društvenim mrežama.

Republika

Foto: instagram.com/printscreen

Tijana Ajfon i Tamara Bojanić

- Mnogi me hejtuju što sam otvorila svoj sajt, ali kao što vidite, ljudi na mom sajtu me obožavaju - navela je Tijana Ajfon, a u njenom krilu našle su se brojne novčanice od po 500, 200, 100 evra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading