MUZIČAR SLOMLJEN ZBOG BORE ČORBE! Otkrio šta se sada dešava sa Đorđevićem, jedva izustio ove reči!

Autor:

Zabava

25.08.2024

10:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Gale je odmah kontaktirao najbliže ljude koji su u kontaktu sa Borom.

MUZIČAR SLOMLJEN ZBOG BORE ČORBE! Otkrio šta se sada dešava sa Đorđevićem, jedva izustio ove reči!

Foto: ATA Images

Roker Bora Đorđević, poznatiji kao Bora Čorba, trenutno se nalazi u bolnici u Sloveniji zbog pogoršanog zdravstvenog stanja. Prema poslednjim informacijama, Bora Đorđević je priključen na respirator zbog komplikacija. Njegov blizak prijatelj, Gale iz grupe Kerber, otkrio je da se čuo sa Banetom Obradovićem, menadžerom grupe „Riblja čorba“, i izrazio zabrinutost za Borino zdravstveno stanje. Gale je istakao da Bora nije dobro i da je situacija veoma ozbiljna.

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Bora Đorđević

 

- Čuo sam se danas sa njegovim menadžerom. Nije Bora dobro, nikako nije dobro. Ne bih otvarao previše tu priču, ne vidim kako bi mogao da ozdravi. On je stvarno veliki borac, mi smo dobri drugari. Nisam mogao do njega da dođem, baš je bolestan, u bolnici je, u Sloveniji. Nema onih pozitivnih vibracija da će to izaći na dobro – rekao je Gale, prenosi Grand, pa je dodao:

– Nadam se i molim Bogu, ali nije dobro… Ništa trač ni preuveličavanje… Naš Bora stvarno nije dobro. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Đorđević

 

Podsetimo, što se tiče novih detalja, stanje je nepromenjeno, ali svi veruju da će uskoro Bora da bude bolje s obzirom na to da i porodice i prijatelji znaju koliko je jak, i da je ovo za njega samo još jedan izazov. Lekari su, kako smo saznali, non stop pored njega i budno prate i minimalne promene kod njegovog stanja sa plućima. 

Nedavno se, podsetimo, oglasio i Bane Opačić, koji je pričao o Borinom stanju.

Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je Bane Opačić za Informer.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading