ZORICA MARKOVIĆ ODREŠILA KESU! Evo koliko je uložila da sredi dom, od cifre će se nekima zavrteti u glavi!

Autor:

Zabava

25.08.2024

09:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naglasila je da će grejati vodu kako bi mogla da uživa u bazenu tokom cele godine na krovu kuće!

ZORICA MARKOVIĆ ODREŠILA KESU! Evo koliko je uložila da sredi dom, od cifre će se nekima zavrteti u glavi!

Foto: youtube.com/AmiG Show

Zorica Marković

Zorica Marković, poznata narodna pevačica i rijaliti zvezda, već decenijama živi u naselju Jajinci.

Njena impresivna karijera obuhvata učešće u nekoliko rijaliti programa, nastupe na svadbama i veseljima, kao i vođenje nekoliko kafana i restorana, što joj je omogućilo da poseduje nekretninu čija je vrednost procenjena na oko 300.000 evra.

Foto: printscreen/youtube.com

Zorica Marković i kuća u Beogradu

 


Nedavno je Zorica Marković odlučila da renovira svoj dom, a posebna atrakcija je bazen koji se nalazi na krovu kuće. Ona je otkrila da su cene bazena vrlo visoke, te da je njen bazen jedan od skupljih, sa cenom koja se kreće od 9.000 do 15.000 evra. Pevačica je istakla da jedva čeka da sve bude završeno kako bi mogla da uživa u kupanju na krovu, bez obzira na to što voli da putuje na more.

Foto: youtube.com/printscreen, tiktok.com/printscreen

Zorica Marković kuća u Beogradu

 

Takođe, naglasila je da će grejati vodu kako bi mogla da uživa u bazenu tokom cele godine. Zanimljivo je što namerno nije stavila klasičan krov na kuću kako bi mogla da smesti bazen na ploči. 

Foto: youtube.com/printscreen, tiktok.com/printscreen

Zorica Marković kuća u Beogradu

 


Zorica Marković nije krila da je zaradila značajnu sumu novca od učešća u rijaliti programima, ali je isto tako istakla da ne propušta priliku da peva na svadbama i drugim događajima kada nije angažovana za rijaliti.

Ona je istakla da se rijaliti definitivno isplatio, te da je zahvalna onima koji joj pruže priliku da zaradi. Takođe, istakla je da uvek ostavlja dobar utisak na nastupima i da je uvek tražena za angažmane, što joj omogućava da bira kada će pevati i za koju cenu. Pored toga, Zorica vodi i kafanu, čime dodatno proširuje svoje poslovne aktivnosti.

Zorica Marković je svojom životnom pričom i uspehom u karijeri privukla pažnju javnosti, a njeni planovi za budućnost, kao i dalje avanture u svetu rijalitija, sigurno će biti praćeni sa velikim interesovanjem.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading