EVO U KAKVOM JE SADA STANJU BORA ĐORĐEVIĆ! Kolege ne prestaju da ga zovu, lekari se ne ODVAJAJU OD NJEGA!

Autor:

Zabava

25.08.2024

08:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Što se tiče novih detalja, stanje je nepromenjeno, ali svi veruju da će uskoro Bora da bude bolje s obzirom na to da i porodice i prijatelji znaju koliko je jak, i da je ovo za njega samo još jedan izazov.

EVO U KAKVOM JE SADA STANJU BORA ĐORĐEVIĆ! Kolege ne prestaju da ga zovu, lekari se ne ODVAJAJU OD NJEGA!

Foto: Estock

Frontmen grupe Riblja Čorba, Bora Đorđević već neko vreme je u bolnici zbog velikih problema sa plućima, pa je već neko vreme priključen na respirator. Naime, prema objavi na Fejsbuk stranici ove muzičke grupe, Bora pati od jake upale pluća, a hronična, opstruktivna bolest pluća mu se dosta pogoršala.

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Đorđević

 

Što se tiče novih detalja, stanje je nepromenjeno, ali svi veruju da će uskoro Bora da bude bolje s obzirom na to da i porodice i prijatelji znaju koliko je jak, i da je ovo za njega samo još jedan izazov. Lekari su, kako smo saznali, non stop pored njega i budno prate i minimalne promene kod njegovog stanja sa plućima. 

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Bora Đorđević

 

Nedavno se, podsetimo, oglasio i Bane Opačić, koji je pričao o Borinom stanju.

Bora je trenutno na respiratoru zbog komplikacija uzrokovanih hronično opstruktivnom bolešću pluća. Juče je bio na kiseoniku, a danas je priključen na respirator. Nadamo se boljim vestima u narednom periodu - rekao je Bane Opačić za Informer.

Foto: ATA Images

Bora Đorđević

 

Svi fanovi i ljubitelji muzike sa nestrpljenjem i nadom očekuju bolje vesti u narednom periodu. Porodica, prijatelji i kolege su uz Boru i pružaju mu podršku u ovim teškim trenucima. Nadamo se da će se njegovo stanje stabilizovati i da će se uskoro oporaviti.

Bora Đorđević, čije je ime sinonim za rokenrol u regionu, ima veliku podršku svojih fanova koji šalju poruke podrške i ljubavi putem društvenih mreža. Njegov značaj u muzičkoj industriji i uticaj na generacije muzičkih ljubitelja je nemerljiv, te je ovaj težak trenutak ujedinio ljude u želji da mu pruže podršku.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading