NATAŠA BEKVALAC HITNO ZATRAŽILA LEKARSKU POMOĆ! Pevačica nije mogla da zaspi, evo kakve je košmare noćima imala!

Autor:

Zabava

25.08.2024

10:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do tridesete godine nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomestila posle tridesete, rekla je Novosađanka.

NATAŠA BEKVALAC HITNO ZATRAŽILA LEKARSKU POMOĆ! Pevačica nije mogla da zaspi, evo kakve je košmare noćima imala!

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Pevačica Nataša Bekvalac nedavno je otvoreno govorila o svojim iskustvima sa psihoterapijom, ističući važnost brige o mentalnom zdravlju.

Otkrila je da je veoma zadovoljna što su je radovale male stvari u poslednje vreme, te da je srećna zbog prisustvovanja određenom događaju, što je bio povod da se "upristoji i zaliči na ženu". Pored toga, istakla je da se veoma dobro kontroliše kada je u pitanju konzumiranje alkohola, te da se smatra veseljakinjom koja se smeje "kao blesava".

Foto: printscreen/RTVPink

Nataša Bekvalac

 

Ovih dana me srećnom čine veoma male stvari. Posle dužeg vremena jako sam se radovala da dođem na jedan događaj, nisam izlazila ne pamtim od kada. Ovo mi je bio prelep povod da se upristojim i zaličim na ženu. Šalu na stranu, nikad se nisam napila, a pogotovu poslednjih godina. Veoma se kontrolišem, prosto poznajem svoje telo i samo par čašica mi je dovoljno. Ja sam veseljak, smejem se kao blesava u takvim situacijama. Do tridesete godine nisam zapalila cigaretu niti probala alkohol, ali zato sam sve to nadomestila posle tridesete - rekla je pevačica ranije za medije. 

Foto: printscreen/RTVPink

Nataša Bekvalac

 

Nataša je otvoreno govorila i o tome kako je potražila lekarsku pomoć jer noćima nije mogla da zaspi.

Foto: e-stock/ Časlav Vukojičić

Nataša Bekvalac

 

- Hipersenzitivna sam, pa sam potražila pomoć psihoterapeuta da ne bih bila trajno emotivno oštećena. Mesecima sam spavala samo po dva-tri sata, plašila sam se da zaspim, jer sam imala košmare, budila sam se u znoju, iscrpljena - objasnila je ona. 


BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading